Экономика

В рамках проекту концесії ДП «СК «Ольвія» з робочим візитом відвідали консультанти з технічних питань

Сьогодні, 23 травня 2018 року, в рамках проекту концесії відбувся робочий візит консультантів з технічних питань до спеціалізованого морського порту «Ольвія», розташованому в Корабельному районі міста Миколаєва.

Нагадаємо, що в даний час консорціум консультантів працює над розробкою техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) проекту концесії державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», для чого проводиться збір необхідної інформації.

Читайте також:
Сильная команда, опытные партнеры, прогрессивное предприятие: в “Ольвии”
кипит работа над проектом концессии

Мета сьогоднішнього візиту консультантів – це ідентифікація активів, які потенційно можуть бути передані в концесію, пов’язані з цим ризики і обмеження, а також аналіз варіантів реалізації сценаріїв перевалки вантажів, отриманих в результаті ринкових досліджень.

В рамках візиту відбулася зустріч консультантів проекту з керівництвом, технічними спеціалістами і фінансистами ДП «СК «Ольвія» та філії «Октябрьск» ДП «Адміністрація морських портів України», а також огляд території порту.

Напомним, мы писали: С новым законом будет быстрее и грамотнее: Концессионный пилотный проект в порту “Ольвия” набирает обороты

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button