Культура

Бурхливий океан творчості: палац культури «Корабельний» запрошує миколаївців відвідати звітні концерти своїх колективів

Міський палац культури «Корабельний» запрошує мешканців міста і гостей району з користю провести дозвілля та долучитися до прекрасного світу мистецтва, відвідавши звітні концерти колективів художньої самодіяльності, що відбудуться з 25 травня по 2 червня.

Про це до редакції «Корабелів.Iнфо» повідомила адміністрація ММПК «Корабельний».

Вибуховою сумішшю талантів і яскравих хореографічних композицій зададуть драйву кожному, подарують багато позитивних емоцій та незабутніх вражень колективи палацу культури. Глядачі матимуть змогу побачити їх кращі напрацювання за останній рік плідної роботи та з головою поринути у бурхливий океан безперервної творчості.

25 травня о 17:00 у глядацькій залі ММПК «Корабельний» відбудеться свято танцю, на якому учасники зразкового ансамблю танцю «Водограй» продемонструють свої хореографічні надбання за рік праці.
До вашої уваги постануть запальні та ліричні танцювальні композиції, які розкриють сутність колективу з середини та покажуть, чим живуть його танцівники. Вас очікує багатогранний та різнобарвний світ дитячої творчості, що яскраво виражатиметься у танці.

Продовженням свята танцю стане творчий звіт зразкового ансамблю сучасного танцю «Жемчужина», який пройде 26 травня о 17:00. Сучасні напрямки хореографії, танцювальні композиції естрадного спрямування – усе це та багато іншого чекає саме на вас.

Вокальне об’єднання «Унісон» спільно зі студією естетичної гімнастики «Flowers» представить чудові вокальні композиції, неперевершені акробатичні трюки та художні номери високої якості 30 травня о 18:00.

Народний ансамбль бально-спортивного танцю «Фантазія», керівником якого є Юрій Крижановський, підготував справжнє свято класичного танцю, бальної хореографії і танцювального спорту: джайв, ча-ча-ча, пасадена, румба, фокстрот, традиційна європейська та латиноамериканська програми. Його вихованці виступатимуть 2 червня о 17:00.

«Тож чекаємо вас, любі наші глядачі та палкі шанувальники нашої творчості, у стінах міського палацу культури «Корабельний» за місцезнаходженням: пр. Богоявленський, 328.

Вхід на заходи абсолютно безкоштовний!», — йдеться у повідомленні ПК «Корабельний».

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button