Культура

Танцюристи з палацу культури “Корабельний” привезли нагороди зі всеукраїнського фестивалю

20 травня зразковий ансамбль танцю «Водограй» (керівник — Світлана Чебан) міського палацу культури «Корабельний» взяв участь  у III традиційному Всеукраїнському фестивалі «Zlata Festival 2018», що ініційований Денисом Юрковським за підтримки Ради української танцювальної асоціації (РУТА), МГО Ради української танцювальної асоціації, танцювального клубу «Престиж».

На території  бази відпочинку «Вінниця» однієї із популярних зон відпочинку України «Коблево» відбувся фестиваль, що об’єднав любителів хореографії усіх напрямків віком від 7 років і старше, — йдеться у листі до редакції «Корабелов.Инфо».

Зразковий ансамбль танцю «Водограй» повіз конкурсну програму, що складалася з п’яти танцювальних композицій, дві з яких були сольні. Так ось, за сольний номер «Сила любові» Яна Литвинова отримала диплом першого ступеню у номінації «Вільна танцювальна категорія» (дорослі). Магією танцю підкорила компетентне журі Тетяна Кононович, яка теж виконала сольний хореографічний номер «Ілюзія» у тій самій номінації, але у віковій категорії «юніори».

Ансамблеві номери «Я рисую этот мир», «За ветром бегу» і «Тримай мене міцно» у виконанні усіх учасників колективу принесли в скарбничку нагород  три дипломи за І м.  і диплом переможця командного Кубку в номінації «Кращий сучасний танець».

Усі учасники фестивалю були нагороджені пам’ятними медалями та кубками відповідно до зайнятих місць, а також мали можливість творчо поспілкуватись, гарно і з користю провести дозвілля на березі Чорного моря.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button