Культура

"Прелести измены" и "Дети войны": театралы из Корабельного района - среди победителей "Николаевской Мельпомены"

12 — 13 травня 2018 року відбувся Обласний конкурс аматорських театрів «Миколаївська Мельпомена», в якому взяли участь і колективи з Корабельного району міста Миколаєва.

Скорочена версія вистави «Діти війни» театральної студії «Апельсин» (керівник — М.О. Звездова) Кульбакінського будинку культури отримала гран-прі обласного конкурсу.

Про це йдеться у листі на адресу редакції інтернет-видання «Корабелів.Інфо». Як зауважують його автори, гран-прі забезпечує безконкурсне  запрошення на участь у Всеукраїнському  фестивалі театрального мистецтва «Від Гіпаніса до Борисфена», який стартує 21 червня в Очакові.

Також автори листа нагадали, що театральна студія «Апельсин» є володарями гран-прі Всеукраїнського фестивалю «Лиманські зорі — 2017» та призерами Обласного конкурсу розмовного жанру «Барви надії»: володарі І, ІІ та ІІІ місць в різних номінаціях та вікових категоріях.

Треба також зазначити, що аматорський художній колектив театр М.О. Троянова Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» (керівник — Т. Герман) посів ІІ місце у конкурсі з виставою «Прелести измены».

«13 травня аматорський художній колектив театр М. Троянова ММПК «Корабельний» посів ІІ м. на обласному конкурсі аматорських театрів «Миколаївська Мельпомена», де показав виставу «Прелести измены» В. Красногорова та зміг показати свої творчі надбання, а глядачам та журі дозволив поринути у світ прекрасного мистецтва. На сценічному майданчику у виконанні талановитих акторів-аматорів вирувала справжня дія», — повідомили в палаці культури «Корабельний».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button