ПригодиСуспільство

"Убийте його!" - під дулами автоматів окупанти зняли пропагандистський ролик із військовим із Корабельного району (ВІДЕО)

Зниклим після обстрілу позицій Операції об’єднаних сил 2 травня 2018 року виявився 35-річний військовослужбовець миколаївської 36-ї окремої бригади морської піхоти, який проживав до відправлення в зону АТО в Корабельному районі міста Миколаєва, Віталій Чміль.

Раніше ми писали:
Контрактник із Корабельного району перейшов
на бік терористів “ДНР” через борги, – командування

У штабі Операції об’єднаних сил повідомляли, що зниклий 2 травня в районі фронтового селища Широкине військовослужбовець морської піхоти дезертирував і перейшов на територію, тимчасово підконтрольну російським окупаційним військам.

Дружина контрактника з Корабельного району Віталія, обвинуваченого в дезертирстві, була обурена такою інформацією, стверджуючи, що “зрадити свою країну і перейти на бік ДНР він не міг”.

Проте, як повідомляли у пресслужбі Операції об’єднаних сил, за даними української розвідки, спецслужби російсько-терористичних військ проводили “підготовку” і примушували цього військовослужбовця до публічного інтерв’ю, з метою дискредитації Об’єднаних сил і бригади морської піхоти.

І ось 10 травня в youtube, на каналі самопроголошеної фейкової так званої “Новоросії”, з’явилося відео з Віталієм, якого водять Донецьком автоматники і, нібито, “беруть інтерв’ю”.

Голос за кадром нав’язує інформацію, поширювану російськими ЗМІ, а бабуся, яка нібито випадково потрапила в кадр, кидає в бік Віталія: “Убийте його!”

Це постановочне відео наскрізь пронизане пропагандою російських окупантів:

Нагадаємо, як щодня повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил (раніше – АТО), російсько-окупаційні війська регулярно порушують Мінські домовленості, обстрілюючи з території окупованого Донбасу українські позиції, застосовуючи, зокрема, й важке озброєння.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button