Общество

На вихованість і толерантність перевірили танцюристів з палацу культури "Корабельний"

Серед учасників колективів художньої самодіяльності Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» стартувала правовиховна акція, яка триватиме до кінця травня.

Так, 8 травня в рамках першого етапу реалізації цієї акції заступник директора з культурно-масової діяльності Максим Коровай провів тестування на визначення рівня вихованості особистості серед учасників зразкового ансамблю танцю «Водограй» (керівник — Світлана Чебан).

«Діти проявили активну позицію та зацікавленість у питанні вихованості й толерантності. За результатами тесту визначено, що вихованці танцювального колективу мають високий рівень вихованості та значний культутний потенціал, — повідомив Максим Коровай.

«З наступного тижня до тестування долучаться інші творчі колективи», — зазначив він.

Захід було проведено на виконання Указу Президента України від 14 листопада 2017 року № 361/2017 «Про оголошення в Україні 2018 року Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», розпорядження Миколаївської облдержадміністрації від 08.02.2018 № 29-р «Про затвердження регіонального плану заходів щодо реалізації на території Миколаївської області правопросвітницького проекту «Я маю право!», наказу управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Про реалізацію регіонального плану заходів правопросвітницького проекту «Я маю право!» та з метою підвищення рівня правової освіти та культури населення, створення належних умов для набуття громадянами правових знань, а також забезпечення їх конституційного права знати свої права і обов’язки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button