Общество

Більше ста миколаївців тренувалися у складі підрозділів територіальної оборони

5 травня 2018 року на базі Тренінгового центру Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, що в селі Матвіївка відбулися практичні заняття з особовим складом підрозділів територіальної оборони Миколаївської області. До занять були залучені більше ста військовозобов’язаних організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, які формуються військовими комісаріатами області.

Метою заходу було приведення підрозділів територіальної оборони Миколаївської області в боєздатний стан для виконання завдань за призначенням.

Під час занять  військовозобов’язані мали змогу вдосконалити свої навички у володінні стрілецькою зброю, виконуючи вправи навчальних стрільб із пістолета Макарова та автомата Калашникова, метання учбових ручних осколкових гранат.

Також були проведені практичні заняття з військово-медичної, інженерної та тактико-спеціальної підготовки. В ході яких військові здобули нові знання та вміння з тактики ведення бою, надання першої медичної допомоги в умовах бойових дій,  евакуації постраждалих в безпечну зону.

До проведення занять були залучені досвідчені інструктори з центру тактико-спеціальної підготовки «Булат» під керівництвом Рєзанова Сергія, які мають багаторічний практичний досвід з тактико-спеціальної та спеціальної вогневої підготовки.

Протягом  занять військовослужбовці проявляли бажання отримувати нові знання та ділилися своїм досвідом з оточуючими, демонструючи чималу  злагодженість, згуртованість, колективну готовність до виконання поставлених завдань.

Про це повідомили у Миколаївському обласному військовому комісаріаті.

Військовий комісар Миколаївського обласного військового комісаріату полковник Сергій Іванов наголосив, що проведення заходів із територіальної оборони дозволяють формувати боєздатні підрозділи на території Миколаївської області та позитивно впливають на зміцнення обороноздатності країни загалом.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Офигенная новость на День Победы!!! Корабелов ufo "жгёт" не по детски.

    1. Шарик, а слово "профессор" ты себе в ник добавил в солидарность с Януковичем...? Да, с умишком то у тебя не густо...

  2. Профессор Шариков: / Офигенная новость на День Победы!!! /

    Шарик завидует , его дефектного в армию не взяли , вот он свою желч на нормальных мужиков и изрыгает . Шариков урод и зловонная отрыжка приисподни "русскава мира" .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button