Общество

Щорічний фестиваль «Від ідеї до успіху» відбувся у Вищому професійному училищі в Корабельному районі

23 квітня 2018 р. у державному навчальному закладі «Вище професійне училище № 7 м. Миколаїв» розпочався щорічний фестиваль «Від ідеї до успіху».

Добра традиція проведення тижневого марафону була започаткована у 2016 році Криницькою Л. Г.

На початку заходу Магістр Знань (учень групи 312 Роман Мальований) зачитав наказ про відкриття фестивалю та передав офіційний факел фестивалю в.о. Н.В. Коваль, яка привітала присутніх та учасників фестивалю теплими словами, побажала креативних ідей, натхнення, успіхів у навчанні та всебічного оволодіння обраними професіями.

На відкритті фестивалю творчих здобутків були присутні гості: начальник відділу Вітовського району головного управління держкадастру у Миколаївській області Валишинський Максим Ігорович та головний бухгалтер ОСББ «Океан-4» Звягинцева Катерина Володимирівна, випускниця ВПУ № 7 2001року.

У рамках відкриття фестивалю кожна група презентувала свою професію, із задоволенням розповідала про її переваги. Учні 152 групи провели майстер-клас із надання долікарської допомоги при різних видах травм. А учні 252 і 362 груп представили свої професії: «Молодша медична сестра. Нянька. Гувернер», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» з гумором та жартами.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button