Общество

На депутата від Корабельного району Єнтіна, що порушив правила дорожнього руху, патрульні винесли постанову

Як повідомлялося раніше, сьогодні в Миколаєві на перехресті вулиці Велика Морська та вулиці Лягіна сталася ДТП з потерпілими, за участю автомобіля «BMW» та маршрутного автобуса «РУТА».

Поки здійснювалось оформлення ДТП з потерпілими, задля запобігання утворенню заторів, було прийняте рішення обмежити рух автотранспорту по вулиці Лягіна. На перехресті вулиці Лягіна з вулицею Спаська співробітник патрульної поліції здійснював регулювання дорожнього руху, направляючи автотранспорт в об’їзд на вулицю Спаську, — повідомляють в патрульній поліції Миколаєва.

«Під час виконання інспектором поліції своїх безпосередніх службових обов’язків біля нього зупинився автомобіль «Lexus», водій якого в грубій та нетактовній формі намагався довести патрульному, що йому потрібно проїхати саме тут і саме зараз», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що за кермом того «Lexus» перебував Владислав Єнтін (депутат Миколаївської міської ради, що був обраний туди мешканцями одного з виборчіх округів, розташованих у Корабельному районі).

На пояснення правоохоронця, що там ДТП і їхати туди не можна, громадянин не реагував. Ввімкнувши пряму трансляцію у соцмережі «Facebook», громадянин почав на камеру ображати поліцейських принижуючи честь та людську гідність, розповідаючи при цьому, що патрульні не мали права перекривати рух і взагалі, що вони не вміють працювати.

«Після нетривалої суперечки та усвідомивши, що доведеться все ж таки виконати вимогу патрульного і поїхати в об’їзд, водій, не вимкнувши відеозапис, почав рух транспортного засобу, розповідаючи своїм глядачам, «які погані патрульні», тримаючи під час керування телефон у руці.

Так як, згідно п. 2.9д ПДР України «Водієві забороняється під час руху транспортного засобу користуватися засобами зв’язку, тримаючи їх у руці», на водія автомобіля «Lexus» патрульні винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП «Користування під час руху транспортного засобу засобами зв’язку, не обладнаними технічними пристроями, що дозволяють вести перемови без допомоги рук», а також порекомендували перечитати Правила дорожнього руху України, а особливо приділити увагу розділу №8 «Регулювання дорожнього руху», — додали в патрульній поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. И это представители народа,которые своим примером должны непутевых наставлять на путь истинный. Как то не по себе если честно!

  2. Вот и поймали по правилам за отвлекание приборами при вождении, профессионально сработали. За такое огромные штрафы вплодь до лишения при рецидиве. Если как в Европе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button