ОбществоПроисшествия

Інтимні фото розсилав неповнолітнім через Інтернет миколаївський поліцейський, - стверджує його колега

Поліція розслідує факт розповсюдження через інтернет для неповнолітніх непристойних фото.

Слідчими Слідчого управління ГУНП України в Миколаївській області розслідуються матеріали кримінального провадження за ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України щодо перевірки інформації, розміщеної у соціальній мережі, про розповсюдження фотознімків інтимного характеру для неповнолітніх через мережу Інтернет.

Співробітниками Єланецького відділення поліції Новоодеського ВП ГУНП в Миколаївській області у мережі Інтернет була виявлена інформація про те, що один із співробітників вказаного відділення надсилав свої інтимні фото неповнолітній місцевій мешканці. За вказаним фактом розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, збут неповнолітнім чи розповсюдження серед них творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру», що карається штрафом від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією порнографічної кіно — та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування.

З метою проведення повного і неупередженого розслідування вказаний працівник поліції відсторонений від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування. Для проведення експертизи вилучена комп’ютерна техніка та мобільні засоби зв’язку, проводяться слідчі дії, хід розслідування знаходиться на контролі у керівництва Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

У подальшому буде визначена підслідність вказаного правопорушення.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Их каждый год нужно проверять на проф прегодность, иначе с каждым годом будет всё больше и больше этих оборотней!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button