Культура

"Маленькі зірки" з Корабельного району вибороли призові місця на міжміських фестивалях

Протягом 13 – 15 квітня 2018 р. учасники студії естрадного вокалу «Звезда» (керівник — Світлана Овсяннікова) палацу культури «Корабельний» яскраво представляли місто Миколаїв на конкурсах і фестивалях, отримавши там призові місця.

Про це повідомив заступник директора з культурно-масової діяльності ММПК «Корабельний» Максим Коровай:

«Так, 13 квітня у Палаці молоді та студентів м. Херсон пройшов ХХІІІ відкритий конкурс юних та молодих виконавців«Маленькі зірки», що, як завжди, зібрав сотні й тисячі людей – конкурсантів, їхніх керівників, батьків, небайдужих до мистецтва херсонців та жителів з різних областей України.

Серед чималої кількості конкурсантів наші вокалісти показали гідні виступи і досягли не менших результатів: лауреатами ІІ м. стали Михайло Сікарьов та Вікторія Тернова, ІІІ м. – Марія Берсан й Анастасія Рябцева.

Навіть незважаючи на те, що за повір’ям п’ятниця 13-го вважається нещасливим днем і є одним з найпоширеніших забобонів, як бачимо, це не завадило нашим талантам розкрити свої творчі здібності і принести такі бажані бонуси до свого арсеналу нагород».

«Ще одна учасниця студії естрадного вокалу «Звезда» – Ксенія Єременко демонструвала свої вокальні здібності на ІІІ Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі «V·I·V·A·T, Витоки», що відбувся у м. Трускавець.

Тут дівчина вразила журі своїм виступом та яскраво створеним образом, за що й отримала диплом лауреата ІІІ премії у номінації «Вокал» (молодша вікова категорія)», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали: На шляху до “вершин творчого Олімпу”: танцюристи-“бальнікі” з Корабельного району здобули багато перемог

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button