Общество

Веселі ігри та багато прекрасних емоцій: у школі Корабельного району відбулося родинне свято

«Найулюбленішим святом у початковій школі є родинне. І це зрозуміло, адже всі ми — народ України, який складається з родин, великих і малих, працьовитих та дружних. Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини».

Про це розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook директор школи № 29 Лариса Грицюк:

«Сьогодні у 1-Б класі нашої школи відбулося родинне свято. Підготували шкільне свято наші маленькі першокласники та їх вчитель – Терпугова Вероніка Володимирівна.

Атмосфера радості і щастя об’єднала батьків і дітей, даруючи безцінні моменти родинного спілкування. Танці, пісні, вірші, веселі ігри принесли багато прекрасних емоцій, які ще довго будуть зігрівати рідні серця.

Радіючи веселощам малечі, в думках промайнуло, що вони вже справжні учні, невід’ємна частина нашої шкільної родини, такі рідні і близькі, вже такі дорослі, завершують 1 клас».

«Дивлячись на них, щирих, відкритих ставало зрозуміло що росте гідна зміна.

Після свята було багато приємних, добрих відгуків мам, татусів і бабусь про перший рік у нашій школі, ці слова для нас найвища оцінка, адже ми працюємо щоб дарувати не тільки знання, а й радість спілкування і щастя», – пише Лариса Анатоліївна Грицюк.

https://www.facebook.com/100010294200970/videos/612072565812545/

https://www.facebook.com/100010294200970/videos/612073769145758/

Нагадаємо, ми писали:
Незвичайний урок у школі Корабельного району: юні дослідники на шляху до геніального відкриття

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button