Происшествия

На хабарі в 2 тисячі доларів затримали чиновника Миколаївської ОДА, якому раніше вчиняли "сміттєву люстрацію"

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону спільно зі слідчим управлінням ГУ Нацполіції в Миколаївській області та УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ Нацполіції України, в рамках здійснення процесуального керівництва в кримінальному провадженні, під час одержання неправомірної вигоди викрито начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Миколаївської обласної держадміністрації Петра Камінського.

Про це повідомляє військова прокуратура Південного регіону України.

Установлено, що вказаний чиновник вимагав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 2000 доларів США за здійснення впливу на посадових осіб військового комісаріату щодо зняття вказаного громадянина та ще однієї особи призовного віку з військового обліку та не призову їх на військову строкову службу.

19.04.2018 безпосередньо під час одержання хабаря в сумі 2000 дол. США посадовця затримано в порядку ст.208 КПК України. Наразі проводяться першочергові слідчо-процесуальні дії.

Військовою прокуратурою Миколаївського гарнізону затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України, та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

ДОВІДКОВО:

62-летний Петр Каминский — начальник управления по вопросам чрезвычайных ситуаций Николаевской областной государственной администрации. Дважды был депутатом Николаевского областного совета от «Партии регионов».

Ранее изданием «Преступности.НЕТ» сообщалось, что в Николаеве 13 августа 2014 года на тот момент депутат Николаевского областного совета от Партии регионов, начальник управления по вопросам чрезвычайных ситуаций Николаевской облгосадминистрации Каминский устроил дорожно-транспортное происшествие. При этом медицинское освидетельствование подтвердило, что чиновник на момент совершения ДТП был в состоянии алкогольного опьянения.

https://www.youtube.com/watch?v=mQ8vu883INc

В результате 14 августа 2014 года по распоряжению губернатора Николаевской области Вадима Мерикова Каминского привлекли к дисциплинарной ответственности и объявили выговор за использование рабочего автомобиля в нерабочее время.

В октябре 2014 года после судебного заседания по делу Каминского, который пьяным устроил ДТП, толпа людей запихнула его в мусорный бак и облила зеленкой.

Также отметим, что судья Ленинского районного суда Николаева Юрий Крутий признал его виновным в совершении ДТП, и наложил на него штраф в размере 425 гривен.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Рыгов всех в бак мусорный! Эти твари все никак не нажрутся! Не могут без "отжимания" эти 3,14доры!!!

  2. мамы западенки своих сыновей прячут от военкомов в Польше и в схронах. наши дают хабари.а патриоты кричат о священном долге. а участники ато.пикетируют областные администрации. требуя льгот и обещанных земельных участков. а раньше воевали за Родину.

  3. megapolis : "мамы западенки своих сыновей прячут от военкомов в Польше и в схронах."

    Це тобі Діма Секельов з Раша Брех нашептав ? Бригади сформовані у західних областях ( Зокрема 28) не мають проблем з набором особового складу . Не заперечую , хтось мабуть і переховується але кількість таких осіб мізерна .

  4. Сколько их можно задерживать? Одного расстрелять и больше никто не будет брать!!!

  5. лохінов. члени одніеї бригади. уже цілий рік.знаходятся під слідством.за розбій. мародерство.згвалтування цівільного населення Донбасу. я особисто знайомий з деякими добровольцями. п яниці і ......и не рассказывай мне о каких то секелевых.(і слава богу не з тими що під слідством)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button