Происшествия

Грабіжники у Вітовському районі запропонували підвезти пенсіонерку у місто, але відібрали у неї майно

Запропонувавши 77-річній бабці у Вітовському районі підвезти її до міста, двоє чоловіків дорогою скоїли пограбування. Здобиччю зловмисників став старенький телефон, золоті сережки та 100 гривень пенсіонерки. Наразі обох зловмисників поліцейські затримали, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

До Вітовського відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася 77-річна жінка з повідомленням про те, що стала жертвою грабіжників. Так, зі слів потерпілої правоохоронцям стало відомо, що неподалік від смт. Воскресенськ вдень 14 квітня на зупинці громадського транспорту вона чекала на громадський транспорт. До жінки під’їхав автомобіль марки ВАЗ, у якому знаходилось двоє чоловіків.

Водій запропонував старенькій підвезти її до міста, на що вона погодилася, бо вже мала досвід пересування автостопом. Однак, коли жінка сіла до автівки, помітила, що водій змінив напрямок руху, і з автодороги звернув у поле. Проїхавши декілька метрів, автомобіль зупинився, а чоловіки, погрожуючи розправою, наказали жінці віддати мобільний телефон, золоті сережки та грошові кошти. Відібравши цінні речі, зловмисники наказали бабці вийти з транспорту та зникли у невідомому напрямку.

Дійшовши додому, жінка одразу звернулась за допомогою до правоохоронців, та надала детальний опис зовнішності злочинців та автомобіля.

Вжитими оперативними заходами поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє мешканців Снігурівського району.

Чоловіків, віком 67 та 38 років, старший з яких вже має кримінальний досвід за вчинення розбійного нападу, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Відібране майно правоохоронці вилучили та повернули власниці.

Слідчими Вітовського відділення поліції триває розслідування кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисникам повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, ми писали: 26-річний розбійник пограбував чоловіка на Миколаївському залізничному вокзалі

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Что за бычье,у старенькой бабули отобрать возможно последние деньги(с нашими пенсиями и налогами)и самое главное им ничего за это небудет,и руки не отсыхают у таких тварей

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button