Культура

Співаки з Корабельного району - серед переможців міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю

 

Про результати міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю повідомив до редакції «Корабелів.Інфо» заступник директора з культурно-масової діяльності палацу культури «Корабельний» Максим Коровай:

Серед переможців конкурсу — й учасники від ММПК «Корабельний».

Лауреати І ступеню:

— Народний вокальний ансамбль «Вітовчани», керівник Стефанюк В.Й. (номінація «ансамблі та хорові колективи», вікова категорія від 24 років).

Лауреати ІІ ступеню:

Овсяннікова Світлана (номінація «сольне виконання», вікова категорія від 24 років).

Лауреати ІІІ ступеню:

— Ансамбль студії естрадного вокалу “Звезда”, керівник Овсяннікова С.М. (номінація “ансамблі та хорові колективи”, вікова категорія від 24 років).

Спеціальні призи та дипломи:

— Ансамбль студії естрадного вокалу «Звезда», керівник Овсяннікова С.М. – «Приз глядацьких симпатій».

«Володарі Гран-прі, лауреати І, ІІ, ІІІ ступенів у всіх номінаціях та вікових категоріях, а також володарі спеціальних призів і дипломів будуть нагороджені під час гала-концерту, що відбудеться 9 травня у Каштановому сквері по вулиці Соборній. Учасники Міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю, які не увійшли до категорії лауреатів, будуть відзначені дипломами за активну участь, — зазначено в інформповідомленні на сайті управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Нагадаємо, ми писали: Пам’яті нашого земляка: в палаці культури «Корабельний» відбувся вечір, присвячений режисеру Троянову

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button