Экономика

"Працюємо далі!" Переймаючи досвід, делегація від ДП «СК «Ольвія» перебуває з візитом у Німеччині

З 16 по 19 квітня 2018 року делегація від миколаївського державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» на чолі з в.о. директора Русланом Олейником перебуває з візитом у Німеччині.

Метою візиту є ознайомлення з виробничими потужностями підприємства Liebherr-MCCtec Rostock GmbH, технічними характеристиками вантажо-підйомного обладнання, що потенційно може використовуватися стивідорною компанією при навантажувально-розвантажувальних роботах, та з процесом виготовлення портових кранів типу LMP.

Програмою робочої  поїздки представників ДП «СК «Ольвія» до Німеччини передбачено відвідування терміналів порту Гамбург з метою ознайомлення з процесом перевантаження за допомогою техніки LIEBHERR.

Ось як про один з візитів пише керівник ДП «СК «Ольвія» Руслан Олейник:

«По приглашению компании Liebherr посетили завод в городе Росток по производству мобильных портальных кранов, офшорных, судовых стрел. Сам завод открыт в Ростоке в 2005 году, точнее производство данной линейки продуктов компании Liebherr перенесено из Австрии, для удобства логистики по отправке кранов сразу на воду.

Производство работает в две смены, сборка и наладка — в одну, завод продаёт в среднем около сотни единиц кранов в год! Не буду описывать сами цеха и оборудование, не хочу опять расстраиваться… Продукция компании, несомненно, является мировым лидером в данном сегменте кранов, да и только.

Работа на оборудовании компании Liebherr несомненно поднимает портового оператора на высокий уровень и позволяет в разы увеличить скорость обработки грузов в портах, что на сегодняшний день является одним из основных приоритетов при выборе портового оператора. Поэтому, работаем дальше, ждём отмены 75% оплаты дивидендов государству и планируем обновлять парк кранов, иначе в скором времени вернёмся к тачкам».

Нагадаємо, ми писали: Керівництво ДП “СК “Ольвія” взяло участь у Першому британсько-українському морському інфраструктурному форумі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button