Общество

"Забула" вказати у декларіції нове авто депутат Лазута, що має землю біля пляжу в Корабельному районі

16 квітня 2018 року постановою Центрального районного суду м. Миколаєва, за результатами розгляду протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, складеного Управлінням захисту економіки в області, до адміністративної відповідальності притягнуто депутата Миколаївської міської ради від «Опозиційного блоку»
Катерину Лазуту.

Установлено, що у травні минулого року вказана особа придбала та набула права власності на транспортний засіб Volkswagen Tiguan вартістю 705 700 грн.

У порушення вимог ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», депутат до Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані не повідомила взагалі.

Суд погодився з пропозицією прокурора та визнав суб’єкта декларування винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 172- 6 КУпАП, наклавши на неї стягнення у вигляді штрафу 1700 грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Загалом, у поточному році до відповідальності у вигляді штрафу за ч. 2 ст. 172-6 КУпАП притягнуто 4 особи.

Довідково: Відповідно до ч.2 ст. 52 вказаного Закону, у разі суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування, а саме отримання ним доходу, придбання майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції. Зазначена інформація вноситься до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та оприлюднюється на офіційному веб-сайті Національного агентства.

За невиконання вказаної вимоги закону передбачена адміністративна  відповідальність за ч.2 ст. 1726 КУпАП, санкція якої встановлює накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – від 1700 до 3400 грн.

Нагадаємо, ми писали:

“Так скоро и к лесу доберутся”: возле пляжа в Корабельном районе раздали землю семье Пелипаса и другим. Земельные участки (каждый площадью по 0,08 га) по ул. Металлургов (в самой близи к сосновому лесу и пляжу «Чайка») были выделены под застройку небезызвестным в городе лицам, среди которых – Инна Шмилиевна Пелипас (мать Алика Пелипаса), депутат горсовета от “ОппоБлока” Екатерина Юрьевна Лазута (сестра жены Алика Пелипаса) и другие.

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Интересно кто за нее голосовал? Как она стала депутатом? Лазута, пелипас, ентин, дятлов, илюк, мультик, солтыс это одна шваль воровская в Николаеве! Нужны перевыборы! Эти сцуки боятся, что народ их не выбирет!!! Оторвут от кормушки! Они на бюджетных денюжки просто стали миллионерами!!!
    P.S. пелипас и мультик пока ещё не депутаты, но кусок из бюджета им попадает!!!

  2. Да ни куЯ она не забыла! Вафельница рыговская!!! На бюджетных денюжках житуха удалась! В камеру ворюгу вместе с поддельниками!!!!!

  3. Где надо - ноги пошире, кому надо - отсмок поярче, вот так и до кормушки добралась. А там уже и деребанить можно, не забывая продолжать раздвигать и отсмактывать.

  4. Сегодня на участках возле пляжа трактор во всю землю ровнял. Спешат, слуги народа, ворованные денюжки в недвигу вложить. Панченко, активисты и кто там ещё где вы все???

  5. Ты че шарик, ебанулс.! Сеня у дятла отнял это кресло! Причем очень даже справедливо! Город за него голосовал! Пока ты в будке валялся бухой....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button