Общество

Біля ПК «Корабельний» стало чистіше - працівники палацу провели толоку

У четвер, 12 квітня, працівники міського палацу культури «Корабельний» провели суботник, — повідомив заступник директора з культурно-масової діяльності закладу Максим Коровай.

З настанням весняно-літнього періоду завжди гостро постає питання про стан навколишнього середовища та його забруднення.

З метою наведення чистоти та ладу на території ММПК «Корабельний» до прибирання прилеглої території (вул. О. Вишні), паркової зони, площі перед закладом культури, а також клумб долучилася більша кількість керівників художніх колективів, адміністрація Палацу культури, працівники технічної служби.

Було прибрано тогорічне сміття, підрізано дерева та кущі, вигребено територію ПК від сухостою та опалого гілля, обкопано дерева та зелені насадження, що прикрашають паркову зону осередку культури.

Під час «трудового десанту» була проведена рятувальна операція зі спасіння маленького котика, який якимось чином опинився на вентиляційному коробі однієї з будівель, що межує з ПК.

І хоча народне прислів’я говорить, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять, все ж таки прибирати за собою варто, адже всі ми – «homo sapiens» (людина розумна), і маємо піклуватися про чистоту нашого довкілля.

Нагадаємо, ми писали: Ліквідували звалища сміття, навели порядок на пляжі “Чайка” і вздовж доріг: впродовж тижня прибиралися в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Цитата : "адже всі ми – «homo sapiens» (людина розумна),"

    Большинство населения homo sovetikus которым нас.ать на чистоту и порядок ... и на окружающих . Для таких справить нужду в подъезде или выбросить мусор в окно привычное дело .

      1. черномор : / А ведь до начала строительства НГЗ в Николаеве такого не было…./

        И это правда . Старожилы рассказывают , что до 1979 года никто не слышал , чтобы к старшим обращались на ты и общая культура людей была гораздо выше .

  2. При движении с Лиман в город вдоль дороги постоянно обновляются выброшенные мусорные мешки. Вот как-бы найти хозяев.
    Нет-ли у нас волонтерской группы или допустим, молодежный совет Русала, способных вычислить хозяев эти пакетов и публично заставить убрать всю трассу?

  3. В европе законы правильные, будь то магазин в аренде, место, гос учириждение, за чистоту близлезжашец территории отвечает арендатор

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button