Происшествия

Заступник директора «Прометея» напав на жінку-слідчу і зламав їй палець

У місті Миколаєві заступник директора зерноторговельної компанії напав на жінку-слідчу під час оголошення ухвали на обшук.

Поліцейська для надання медичної допомоги була доставлена до лікарні. Зловмиснику, який є фігурантом хуліганства із застосуванням зброї, тепер інкримінується й умисне заподіяння тілесних ушкоджень співробітнику правоохоронного органу та загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

11 квітня співробітники Інгульського відділу поліції в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України, прибули з обшуком до заступника директора зерноторговельної компанії, який у березні року на робочому місці стріляв із травматичної зброї у свого водія. Під час зачитування ухвали суду на проведення обшуку домовласник напав на слідчу, штовхнув її та намагався зачинити двері, притиснувши їй руку, чим спричинив перелам пальця.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ознаками ч. 2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Санкція зазначеної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.
Поліцейській надана необхідна медична допомога.

Нагадаємо, ми писали: Обыски в офисах группы компаний «Прометей» проводят полицейские из Департамента защиты экономики

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. У Горояна все каратисты и братки, не даром по городу висят вонючие плакаты где этот армянский поц сама благотворительность.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button