Общество

Обереги для військовослужбовців, які знаходяться у зоні АТО, виготовили маленькі миколаївці з Корабельного району

30 березня у Бібліотеці для дітей №8 міста Миколаєва у рамках Бібліотечної Великодньої акції «Подаруй солдату краплинку свого добра» проходив майстер — клас «Писанки — обереги», в якій взяли участь читачі 3-го «А» класу школи № 33 разом із своєю вчителькою Наталією Володимирівною Ткаченко.

Про це розповіла провідний бібліотекар Бібліотеки для дітей №8 міста Миколаєва Лілія Полковниченко:

«Чудові Великодні обереги виготовили наші маленькі читачі, намагаючись передати всю свою дитячу доброту українським військовослужбовцям, які зараз знаходяться у зоні АТО на Донбасі.

Сподіваємось, що ці яскраві, різнокольорові писанки-обереги хоча б трішечки нададуть солдатам веселого Великоднього настрою.

Діти почули розповідь про книгу «Миттєвості війни» (керівник авторської колегії С.С. Макарчук), яка містить біографічні нариси про військовослужбовців, які загинули в Криму та на сході країни, спогади наших земляків — учасників антитерористичної операції, нариси про бойовий шлях військових підрозділів, що дислокують на Миколаївщині, матеріали про волонтерський рух».

Діти подивились фотоматеріали надані бійцями та волонтерами. Книга розрахована на учителів, студентів, учнів загальноосвітніх шкіл та всіх, хто цікавиться історією нашої країни.

«Також діти почули вірші з цієї книги, написані військовослужбовцями, учасниками АТО. Читаючі такі вірші пробігають по тілу мурашки і навертаються на очі сльози…

Мы, дети Земли, не смеем
Любовь свою злу отдать!
Поэтому, как умеем,
Мы будем её защищать!
За это готовы драться
С врагом из последних сил!
Нам зла не стоит бояться, —
Кто любит, уже победил!»

Скриню з писанками — оберегами від читачів Бібліотеки, учнів 3-го «А» класу на Донбас українським солдатам передасть волонтер Юлія Володимирівна Немлій.

«На завершенні кожний з учнів написав солдатам своє привітання зі святом Великодня та своє ім’я.

Бажаєм щастя, злагоди і миру
Та благодаті божої з небес!
І хай по всій лунає Україні:
— Христос воскрес!
— Воістину воскрес!», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали: У бібліотеці для дітей в Корабельному районі відбулося літературно-мистецьке свято «Уклін та шана Кобзарю»

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

      1. Профессор Шариков : / Лизнул, зачет./

        "Нам зла не стоит бояться, –
        Кто любит, уже победил!”

        Мы любим свою страну - Украину у себя дома . А ты Шарик и тебе подобные любите свой "русский мир" у себя в РФ и не лезьте к нам . Мы в своем доме без "суфлеров" решим как нам жить ..

        1. Шурик , не обращайте внимания на кремлядского троля шарика . Шариков - зловонная отрыжка русского мира .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button