ПолитикаЭкономика

Закон про концесії ухвалено в першому читанні: Україна стала ближчою до сучасної європейської інфраструктури

«Закон про концесії ухвалено в першому читанні! Україна стала ще на один величезний крок ближчою до сучасної європейської інфраструктури!» — повідомив 3 квітня Проектний офіс з розвитку державно-приватного партнерства в інфраструктурі «SP³ILNO».

«Після довгих місяців кропіткої роботи з нашими міжнародними партнерами, які почалися ще наприкінці 2015 року, та процесу внутрішніх міжвідомчих консультацій, Верховна Рада ухвалює в першому читанні цей надважливий закон. Уся команда Проектного офісу SPILNO при Міністерство інфраструктури України хоче потиснути руку кожному з 240 народних обранців, хто одним натиском зеленої кнопки переносить Україну в ХХІ століття», — йдеться у повідомленні.

Завдяки новому закону українські морські порти отримують реальну можливість залучити кращі світові компанії до української економіки, створюючи прості, зрозумілі і – що найважливіше – прозорі умови для співпраці.

«Законопроект синтезує чотири попередні закони, вдосконалює механізми, зокрема вибору і заміни приватного партнера. Максимальна чіткість процедур гарантує прозору співпрацю та збільшення довіри – саме ті принципи партнерства, на яких ми будуємо весь механізм… Чекаємо останніх доопрацювань і ухвалення закону вже у другому читанні», — зазначили в Проектному офісі з розвитку державно-приватного партнерства в інфраструктурі.

Нагадаємо, ми писали:

АМПУ і ЄБРР підписали Угоду про спільну розробку проектів концесії двох стивідорних компаній, у тому числі ДП «СК «Ольвія», розташованому в Корабельному районі м. Миколаєва;

Сильная команда, опытные партнеры, прогрессивное предприятие: в “Ольвии” кипит работа над проектом концессии 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Если до этого Украину грабили свои, то теперь будут грабить и чужие, причём по закону...

  2. нам от ни холодно ни жарко, никто больше нам платить не думает, они будут обращаться, а мы пахать

  3. Честно, от любого упоминание про европейское уже тошнит, и ждать ничего хорошего не стоит

  4. После того как наш президент построил себе парочку портов в том числе и на Днепро Бугском лимане он решил увеличить товарооборот по "ЗАКОНУ". Порты не платят налоги, разрушаются дороги грузовиками, засоряется акватория и пляжи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button