Общество

В Корабельному та інших районах рятувальники провели тактичні заняття у церковних храмах

Напередодні одного з найвеличніших православних свят — Воскресіння Христового, рятувальники Миколаївського обласного гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту з метою уникнення пожеж та надзвичайних подій під час масових богослужінь, систематично відвідують культові споруди, що задіяні в період святкувань.

Так, 28-29 березня особовим складом Державних пожежно-рятувальних частин Арбузинського, Доманівського, Первомайського, Очаківського, Южноукраїнського районів області та Корабельного району м. Миколаєва проведено тактичні заняття. У ході тренувань вогнеборці відпрацьовують дії з умовного порятунку людей та оперативної ліквідації вогневих випадків на території релігійних установ.

 

Окрему увагу фахівці ДСНС приділяють питанням наявності та справності первинних засобів пожежогасіння, пожежних гідрантів біля храмів. Під час заходу рятувальники навчають настоятелів та служителів церков першочерговим діям у разі виникнення пожежі, правилам безпечної експлуатації вогнегасників.

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button