Происшествия

Одним ударом ножа у серце вбила жiнка свого співмешканця у Корабельному районi

Співробітники Корабельного відділу поліції затримали 26-річну зловмисницю. За скоєний злочин їй загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Сьогодні, 30 березня, близько 18:45 до поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вул. Олега Ольжича (колишній вул. Ленінградській) виявлено тіло чоловіка із ножовим пораненням області серця.

На місці події поліцейські з’ясували, що смертельне поранення потерпілому завдала громадянська дружина під час нетверезої сварки. Ніж потім викинула з вікна, а сама пішла до сусідів. Знайшла померлого чоловіка сестра зловмисниці, яка також мешкає у зазначеній квартирі. Вона і викликала лікарів та поліцію.

Знаряддя злочину правоохоронці знайшли на вулиці та вилучили, а зловмисницю затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

    1. Интересно, а что ты забыл здесь, на украинском сайте среди ночи, гнида с жопы путлера. Сиди и пей боярышник с такими же "скрепными" "боярами" и не хер лезть к нам с вечным перегаром. Пойди лучше "шарика" накорми что бы не скулил.

      1. Опять майданутый тролль Черномор не мог не высра-ся. К стати, кастрюля, ты знаешь, что твой ник- это имя героя произведения великого РУССКОГО автора?

        1. Ты про свои ники поведай, сколько там их у тебя, "скрепный".

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button