Происшествия

Більше 2 000 порушень протипожежної безпеки виявлено у Миколаївських навчальних закладах

30 березня спеціалісти Головного управління ДСНС України у Миколаївській області взяли участь у підсумкових колегіях управління охорони здоров’я та департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації.

Так, перше засідання пройшло в конференц-залі обласної клінічної лікарні, учасники другої наради зібралися трохи згодом на базі Миколаївського муніципального колегіуму ім. В.Д. Чайки.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Основною метою обох заходів стало проведення лекцій фахівцями ДСНС з питань створення безпечних умов праці та забезпечення пожежної безпеки в закладах освіти та охорони здоров’я.

Олександр Швець, начальник сектору техногенної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Миколаївській області, довів до відома результати минулорічних перевірок усіх підвідомчих об’єктів, розповів про стан усунення виявлених недоліків, окреслив основні протипожежні вимоги, норми та правила, яких необхідно дотримуватися, та заходи, які слід виконувати.

Довідково:

На території м. Миколаєва розташовано 180 об’єктів, підвідомчих управлінню освіти і науки Миколаївської міської ради.

За результатами здійснення заходів державного нагляду у 2017 році на об’єктах зазначеної категорії зафіксовано 1688 порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, (ступінь виконання раніше запропонованих протипожежних заходів становить 52%).

Ще 21 об’єкт, підвідомчий управлінню охорони здоров’я Миколаївської міської ради.

За результатами здійснення заходів державного нагляду у 2017 році на об’єктах зазначеної категорії зафіксовано 460 порушень вимог пожежної та техногенної безпеки (ступінь виконання раніше запропонованих протипожежних заходів становить 60%).

За результатами колегій та розгляду питання пожежної та техногенної безпеки, відповідальним особам рекомендовано забезпечити виконання запропонованих протипожежних заходів у приписах органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки, планів заходів щодо протипожежного та техногенного захисту підвідомчих об’єктів та у найкоротші терміни привести в належний стан об’єкти з масовим перебуванням людей, дітей, зокрема й у нічний час.

Нагадаємо, ми писали: “Наши дети горели, а мы просто наблюдали”. В пожаре в Кемеровском торговом центре погибли не меньше 64 человек (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button