Общество

Бригада тактичної авіації, що базується в Кульбакіно, відпрацювала черговий льотний тиждень

Штурмовики 299 бригади тактичної авіації (базується в мікрорайоні Кульбакіно Корабельного району м. Миколаєва) ім. генерал-лейтенанта Василя Нікіфорова відпрацювали черговий льотний тиждень.

Про це повідомляється на сторінці 299 бригади тактичної авіації в соціальній мережі Facebook.

Крайні зміни 28 та 29 березня, крім звичайних завдань з підтримання та вдосконалення навичок льотного складу, підготовки на клас, передбачали вильоти на застосування у рамках бригадних тактичних навчань однієї з частин Сухопутних Військ, а також обліт техніки, що пройшла капітальний ремонт.

Нагадаємо, ми писали: 50 бойових літаків одночасно в небі: авіабригади ВСУ пілотували на навчання з Кульбакінського аеродрому

Читайте новини першими

Связанные статьи

9 комментариев

  1. Так держать пилоты . Летайте ребята , не обращайте внимания на сепаров , которые ср.ут в штаны со страха от звука ваших самолетов .

    1. Поселить бы тебя гниду хотя-бы на 9 этаже девятиэтажки,а ещё лучше на 12,и чтобы летали каждые 3 мин. у тебя над головой истребители СУ-35 и желательно всю ночь и на сверх.звуке,чтобы стёкла повылетали.Посмотрел бы я на твою разбухшую и не выспавшуюся рожу с утра,когда на работу бы собирался.

      1. Истина и Правда...: " Посмотрел бы я на твою разбухшую и не выспавшуюся рожу с утра,когда на работу бы собирался."

        Мордяка твоя розпухша зовсім з іншого приводу . Пива багато на ніч п'єш і брагою балуєшся москалику .Слухай квартирант , - не подобаються тобі наші літаки - повертайся туди звідки приїхав , до себе на Урал .

  2. Мне абсолютно не мешают наши военные самолеты . Наоборот - люди понимают , что страна поддерживает свою обороноспособность раз летчики тренируются . Вопят и брызгают желчью лишь сепары и ненавистники Украины . Вас здесь никто не держит пи*дуйте к своему путлеру на историческую родину .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button