Происшествия

850 грн штрафу присудили працівнику одного з підприємств у Корабельному, який біля школи наніс чоловікові ножове поранення

20.07.2017 р. у відкритому судовому засіданні в Корабельному районному суді м. Миколаєва було оголошено вирок уродженцю м. Миколаєва із середньо-технічною освітою, працюючому в ТОВ «МСП «Ніка-Тера», раніше не судимому.

Розглядаючи кримінальне провадження, суд встановив, що 01.06.2017 року (близько 13:30) обвинувачений, знаходячись біля школи № 54, розташованої по пр.Корабелів, 10, в ході сварки, яка виникла на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, навмисно наніс потерпілому один удар ножем у праве плече. 

В результаті неправомірних дій обвинуваченого потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді рани передньої поверхні правого плеча.

Як сказано у вироку Корабельного районного суду м. Миколаєва, «Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 2 ст. 125 КК України, як нанесення умисного легкого тілесного ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’ю.

30.06.2017 року обома сторонами конфлікту була укладена угода про примирення у відповідності до вимог ст.471 КПК України.

Суд переконався, що укладення угоди сторонами є добровільним, тобто не є наслідком застосування насильства, примусу, погроз або наслідком обіцянок чи дій будь-яких інших обставин, ніж ті, що передбачені в угоді. Також судом встановлено, що умови даної угоди відповідають вимогам Кримінального процесуального Кодексу України та Кримінального кодексу України.

Враховуючи наведене, суд ухвалив:

«Визнати обвинуваченого, який завдав ножове поранення  винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України, та призначити узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в дохід держави у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.»

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Проблема в том , что продаются все ) какое может быть перемирие ??? Один идиот порезал другого , которому просто отсыпали бабла и он согласился на перемирие, а то что подобная мразь может в следующий раз кого нибудь убить всем фигурантам этого дела похер ) нужно вообще отменять в законодательстве все эти перемирия , чтоб в тюрьме сидя думали , что совершили подобные уроды

    1. Правосудие у нас мощное для тех у кого бабла нету
      А кого есть то по формуле чем бабла больше тем приговор мягче . Ни страна а сказка.

  2. Наносить можно песка или цемента . В украинском же языке удары не наносят а завдають . Например, ЗАВДАТИ ( нанести) удар или ЗАВДАВАТИ ( наносить) удары .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button