Происшествия

"Забирали все, аж до елітного алкоголю та парфумів". Миколаївські оперативники затримали квартирних крадіїв

Двоє чоловіків, один із яких нещодавно звільнився із в’язниці, відбувши покарання за крадіжки, а другий вже два роки, як перебував у розшуку за вчинення тяжкого злочину на Донеччині, професійно обкрадали квартири миколаївців та забирали усе цінне майно аж до елітного алкоголю та парфумів.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Наживались зловмисники за рахунок потерпілих декілька місяців. За цей час один із них «заробив» навіть на автомобіль. Затримали злодіїв оперативні співробітники Інгульського відділу поліції та Управління карного розшуку одразу після вчинення чергової крадіжки.

Крадії діяли професійно та продумували злочини до дрібниць, аби не залишати після себе доказів. А щоб не втрачати часу на відкриття дверей, вчились робити це на швидкість у спеціально орендованому гаражі за допомогою так званих «тренувальних» замків. Із осель забирали сейфи, гроші, ювелірні вироби, техніку, парфуми, алкоголь, одяг.

В ході проведення ряду слідчих дій та обшуків правоохоронці вилучили частину майна заявників, грошові кошти, пристосування для відкриття дверних замків, різного виду відмички, рукавички та інші речові докази.

Зараз вже доведено причетність злодіїв, 29-ти та 33-х років, до вчинення двох квартирних крадіжок та збирається доказова база щодо ще 13-ти, і це тільки на території Інгульського району Миколаєва. Причетність затриманих до аналогічних злочинів в інших районах міста перевіряється.

[do_widget id=text-16]

 

Суд арештував зловмисників на 60 діб з правом внесення застави у 110 та 85 тисяч гривень кожному.

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», триває. За вчинені злочини злодіям загрожує до шести років позбавлення волі.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Та не воры а крадии переводиться как крадуны какие они воры

    Воры только в законе бывают

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button