Общество

Діяти в умовах несщасних випадків навчалися у палаці культури "Корабельний"

«Вчимося правильно діяти в умовах НС» — під таким гаслом відповідно плану-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах та організаціях Миколаївської області в 2018 році, 21 березня в палаці культури «Корабельний» проведено планове тренування за темою: «Організація та здійснення заходів цивільного захисту у разі виникнення пожежі на першому поверсі та ліквідації її наслідків».

Про це повідомляє заступник директора з культурно-масової діяльності Миколаївського міського ПК «Корабельний» Максим Коровай:

«Метою тренування було: визначення рівня готовності керівного складу Палацу культури до проведення заходів щодо захисту працівників та учасників творчих колективів від надзвичайних ситуацій, а також перевірка реальності інструкції щодо дій працівників у разі загрози та виникнення НС.

Директор закладу культури (керівник тренування) Чебан Олексій Олександрович разом із відповідальними особами – заступниками Зимою Наталією Ярославівною, Короваєм Максимом Валерійовичем та головним інженером Зіневичем Ігорем Миколайовичем ретельно організували підготовку свого колективу до проведення тренування. Вчасно були розроблені документи щодо підготовки та проведення тренування, відпрацьовано сценарій проведення заходу.

Відповідальними особами установи з питань ЦЗ та БЖД були проведені заняття з працівниками Палацу щодо питань безпечного перебування в місцях масового перебування людей, відпрацювання дій персоналу установи по захисту дітей – учасників художніх колективів».

«Навчальні питання, які відпрацьовувались під час проведення тренування:

— оповіщення і збір керівного складу під час виникнення пожежі;
— робота комісії з питань НС щодо запобігання виникнення НС, зменшення збитків та втрат серед людей;
— дії груп і ланок ЦЗ за своїм призначенням щодо захисту працівників та учасників художніх колективів;
— проведення евакуаційних заходів згідно схем евакуації на випадок пожежі під час тренування.

Під час підготовки до проведення об’єктового тренування методичний супровід здійснювала представник НМЦ ЦЗ та БЖД Миколаївської області Тимошенко Тетяна Геннадіївна.

Спеціаліст зазначила, що в цілому тренування пройшло успішно, мета його досягнута, воно заслуговує на позитивну оцінку», — йдеться у повідомленні.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button