Общество

Вчителька зі школи в Корабельному районі хоче очолити Міністерство щастя України

Як відомо, 20 березня відзначався Міжнародний день щастя. Своїми враженнями та емоціями про цю дату в соціальній мережі Facebook ділилися викладачі та учні школи № 1 ім. Олега Ольжича, розташованої в Корабельному районі міста Миколаєва.

«Друзі, чи замислювалися ви над тим, що для вас означає слово ЩАСТЯ? Можливо, це ранковий промінчик сонечка чи посмішка матусі, або веселе свято чи улюблене заняття?

Над цим розмірковували учні 1-Г класу Рідної школи (класний керівник О.О. Шарабріна).

Для когось щастя – це родина та справжні друзі, для деяких – синє небо та яскраве сонечко. Хтось вважає, що щастя – це омріяна іграшка чи улюблена казка. Але в одному малюки єдині: щастя — це усміхнений світ навколо тебе!

Тож будьте щасливими, діліться своїм щастям із близькими, частіше посміхайтеся і радійте кожному дню. І нехай всі ваші мрії та бажання здійсняться!«, — йдеться у повідомленні на сторінці Миколаївської школи № 1.

На сторінці навчального закладу у соцмережі також опубліковано фото учнів постарше, які  позують для автора знімків біля шкільного «Куточка щастя» разом із вчителькою Антоніною Шпаченко:

 

До речі, Антоніна Шпаченко висловила бажання (хоча поки що багатьма це і сприймається жартівливо) очолити Міністерство щастя України:

«18.03 детальніше дізналася про Міністерство щастя та школу щастя в ОАЕ…
Хочу очолити Міністерство щастя України!!!
Українці, усміхніться і будьте щасливими тут і зараз!«

 

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Педагоги школи №1 ім. О. Ольжича взяли 2 із 3 номінацій конкурсу «Класний керівник – 2017»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button