Происшествия

Ломика дали сусіди: патрульні виламали двері для доступу медиків до потерпілої, закритої в квартирі у Корабельному районі

Нагадаємо: 18 березня (об 11:30) екіпаж патрульної поліції отримав виклик, що в будинку № 58-А на вулиці Океанівській (колишній вул. Артема) в Корабельному районі співмешканець жінки, що мешкає в одній з квартир будинку, завдав їй тілесні ушкодження.

Изранил женщину ножом и ушел, закрыв
ее в квартире. Подробности преступления
в Корабельном районе

Оперативно прибувши на місце події, інспектори почули, що за дверми квартири кричить жінка про допомогу, — повідомляють сьогодні, 20 березня, в патрульній поліції міста Миколаєва.

«Потерпіла через зачинені двері повідомила патрульним, що співмешканець наніс їй ножеві поранення, зачинив її в квартирі та пішов в невідомому напрямку. Жінка кричала, що в неї тече кров та дуже болить, а двері вона відімкнути не може. Поліцейські, не гаючи часу, за допомогою ломика, який дали сусіди жінки, виламали залізні двері та надали доступ до потерпілої лікарям швидкої медичної допомоги, які також прибули за викликом», — йдеться у повідомленні.

 

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Корабельного відділу поліції та до прибуття слідчих здійснювали охорону місця події.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Что творится?!
    За что он с ней так?
    Ну не нужна, достала? - разойдемся и не живите вместе. Что за люди???!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button