Общество

Нові два стадіони, озера, дитсадок і школу хочуть будувати в Балабанівці, недалеко від очисних споруд (карта)

Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради повідомляє про те, що на теперішній час розроблено містобудівну документацію – Детальний план території (ДПТ) мікрорайону Балабанівка.

Детальний план території частини мікрорайону Балабанівка у Корабельному районі м. Миколаєва” (площа — 17,64 га) розроблений комунальним підприємством «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро».

Як повідомляється на офіційному сайті Миколаївської міськради, процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості (громадські слухання) до проекту детального плану території мікрорайону Балабанівка тривала до 13.08.2017 року.

Територія (площею 17,64 га) розробки детального плану знаходиться в мкр. Балабанівка у Корабельному районі м. Миколаєва та на теперішній час на 90% вільна від забудови. У південно-західній стороні території  знаходиться промисловий майданчик (пасіка та споруди для її обслуговування). Решта території вільна від забудови та цінних зелених насаджень, — повідомляють у міськраді.

«Детальним планом передбачається улаштування 53-х ділянок для індивідуального житлового будівництва та 6-ти ділянок високо щільної забудови.

На території в районі  вулиць Подлісної, Вербицького та Сахарова передбачено будівництво загальноосвітньої  школи на 18 класів, на ділянці проміж вулицями Сахарова та Просвіти запроектована територія для розміщення дитячого дошкільного закладу на 80 місць.

Об’єкти соціально-культурного, торгівельного та побутового призначення розташовані з північного боку проспекту, в складі раніш запроектованої забудови,  з урахуванням радіусів обслуговування.

В західній частині території, в рекреаційній зоні, передбачено будівництво відкритого  спортивного  майданчику, зеленої зони загального користування з декоративними басейнами», — йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що територія, де планують нове будівництво, розташована не так вже й далеко від очисних споруд, куди йдуть каналізаційні стоки зі всього міста Миколаєва.

До вашої уваги: Пояснювальна записка та Проектний план території багатоповерхової житлової забудови 8-го мікрорайону у Корабельному районі м.Миколаєва (посилання на оригінальні файли).

Нагадаємо, ми писали:
Жители Балабановки жалуются на омерзительный запах от очистных сооружений

Читайте також про ще один план нової забудови в Корабельному районі: Майже 2 тис. квартир, новый дитсадок, супермаркет і знесення будинків: план 8-го мікрорайону в Корабельному

Читайте новини першими

Связанные статьи

12 комментариев

  1. Придуркуватая власть Николаева. Там люди продают новые дома, потому как летом вонь стоит до рвоты. Был у друга в гостях на конце Балобановки, больше полу часа не выдержал.
    А хули, бабок спи-дят на проэкте, а потом закроют как с тролейбусной линией.

    1. Вы правы: знакомые рассказывают, что там "хорошие" ароматы, особенно, когда ветер с очисных споруд. Очередная "гениальная" идея..Браво!!!

      1. А чего там рассказывать. Достаточно мимо очистных по трассе проехать. Амбрээээээ.

  2. Очень все похоже на очередной скоростной трамвай-троллейбус в Корабельный район. И что имеют ввиду под выражением " 6-ти ділянок високо щільної забудови." Что это за постройки, многоэтажка или как.

    1. Успокойтесь переезд при вашей жизни переносит никто не будет......как железнодорожник вам говорю))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button