Общество

"Мороз, хуртовина, можливий покрив снігу до 20 см", - поліція нагадує про різку зміну погоди в Миколаєві 18 - 19 березня

Патрульна поліція Миколаївщини вкотре нагадує про різку зміну погодних умов:

«За повідомленням Укргідрометцентру по всій території України очікується різка зміна погодних умов, зокрема 18 та 19 березня на території Миколаївської області та в місті Миколаєві: сильний дощ з переходом в сильний сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь та посилення вітру місцями до 22 м/с. На дорогах можлива ожеледиця, снігові накати та перемети. Мінімальна температура вночі 4 — 10° морозу. Можливий покрив снігу до 20 см.

Закликаємо водіїв, особливо які керують великовантажними автомобілями, ретельно планувати маршрути, зважаючи на погодні умови, а за можливістю взагалі утриматись від поїздок на час негоди», — сказано у повідомленні відомства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Не страна а сумасшедший дом. Чтобы отвлечь людей от экономического и социального коллапса, обычный снегопад на Украине подается как конец света.

    1. Не то слово, это Лохинов и Иван обосрались так, что говно течет по Богоявленскому (где ему еще течь как не по "божьему промыслу")

  2. Да, культура общения... Обычная информированность населению от служб, которые потом разгребают последствия непогоды.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button