Происшествия

Задушив і розчленив колегу працівник ферми у Вітовському районі (ВІДЕО)

Під час відпрацювання Вітовського району до правоохоронців звернулася 31-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про вбивство людини.

Жінка розповіла поліцейським, що у листопаді минулого року вона проживала на фермі, де допомагала по господарству та доглядала за вівцями. Також на цій фермі працювали та тимчасово мешкали ще двоє робітників, один з яких був їй співмешканцем.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів жінки, одного вечора вони втрьох відпочивали, розпиваючи спиртні напої. Тим часом до них завітав ще один із колишніх працівників, який був також напідпитку та прийшов, нібито, за своїми речами. Продовжуючи свій відпочинок, між підігрітими оковитою чоловіками розпочалась сварка, яка переросла в бійку. Зачинивши жінку в іншій кімнаті, чоловіки, аби вгамувати непроханого гостя, зв’язали та віднесли його у сарай, кинувши в порожню клітку для худоби. Через деякий час, один із чоловіків повернувся до «дебошира», коли інший пішов обходити територію ферми, забрав його до помешкання та почав душити зв’язаного 51-річного потерпілого медичним джгутом. Коли той перестав подавати ознаки життя, 46-річний зловмисник взяв сокиру та розчленував тіло чоловіка. Частину тіла вбитого спалив у грубі, а нижні кінцівки закопав на території фермерського господарства. Своєму напарнику, який повернувся після обходу ферми, розповів про злочин, та пригрозив розправою, якщо той комусь розкаже, і змусив підтримувати його «легенду».

 

Тож робітники зателефонували господарю ферми та розповіли про візит гостя, його поведінку і що закрили його у сараї, а також повідомили, що скоро вже не будуть доглядати за худобою і нехай він шукає інших працівників.

Наступного ранку господар приїхав, аби перевірити свої володіння, та розпитати, що саме не влаштовує робітників. На запитання про те, де дівся їхній непроханий гість, відповіли, що той протверезів та пішов у невідомому напрямку. Чоловіки ще деякий час попрацювали на фермі, а потім і самі також покинули територію господарства.

Слідчими Вітовського відділення поліції ГУНП в Миколаївської області триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі 46-річний зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

За узгодженням із прокуратурою чоловікові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка в Корабельному районі

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button