Происшествия

Пенсіонер у Миколаєві вбив свою співмешканку, після чого самостійно прийшов до поліції та зізнався у скоєному

До Заводського відділу поліції прийшов чоловік та повідомив, що близько години тому він зарізав свою співмешканку, а на підтвердження своїх слів, поклав на стіл черговому знаряддя злочину – скривавлений кухонний ніж.

Негайно за вказаною адресою прибули слідчо-оперативна група та керівництво Заводського відділу поліції. Оглядом місця події в кухні правоохоронці побачили тіло літньої жінки з ознаками насильницької смерті. Судово-медичний експерт виявив у загиблої 28 ножових поранень в області грудної клітини та тулуба.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП Миколаївської області.

На тілі загиблої судово-медичний експерт виявив близько 30-ти ножових поранень. Вбивця затриманий у порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Правоохоронці затримали пенсіонера в порядку ст. 208 КПК України та за узгодженням з прокуратурою повідомили про підозру у скоєному злочині.

Досудовим слідством встановлено, що затриманий вже раніше притягався до кримінальної відповідальності та одинадцять років провів в місцях позбавлення волі за вчинення аналогічного злочину.

Із показів сусідів з’ясувалось, що конфлікти між співмешканцями відбувались постійно і часто саме 58-річна жінка була їхньою винуватицею й навіть лупцювала підозрюваного.

Того дня між парою розгорнувся черговий конфлікт. Зі слів затриманого, він прийшов на кухню та попросив жінку дати йому поїсти, на що та у грубій формі відповіла відмовою, мовляв, буде годувати лише своїх собак, та відштовхнула. У відповідь на образу чоловік схопив кухонний ніж й спричинив співмешканці ножові поранення, які виявились несумісні з життям. Через деякий час вбивця взяв знаряддя злочину та відправився до поліції, де й зізнався у тому, що накоїв.

Ніж вилучено та долучено до матеріалів справи в якості речового доказу. Також з місця події правоохоронці вилучили скривавлений одяг затриманого.

За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Санкція вказаної статті передбачає покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Триває слідство.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button