ОбществоЭкономика

Враховуючи перспективи: в Миколаєві обрано кращий варіант будівництва автодороги в об’їзд Корабельного району

Вчора, 14 березня 2018 року, в Миколаївській обласній державній адміністрації відбулася нарада з питань будівництва об’їзної автомобільної дороги у Вітовському районі Миколаївської області.

Питання будівництва автодороги в об’їзд Корабельного району м. Миколаєва неодноразово обговорювалося на рівні обласної, місцевої та районних органів влади.

Мэр Сенкевич на карте показал, где городская власть планирует строить объездные дороги
к портам в Корабельном районе (ВИДЕО)

В якості інфраструктурного проекту Будівництво об’їзної дороги також розглядалося на нещодавній нараді з питань розвитку морпортів Миколаївського та Херсонського регіонів, яка проходила 27 лютого в адміністрації спеціалізованого морського порту «Ольвія» під головуванням в.о. голови ДП «Адміністрація морських портів України» Райвіса Вецкаганса.

На сьогоднішній день, вантажний автотранспорт, який рухається у напрямок підприємств та портових терміналів Корабельного району, перевантажує та руйнує місцеві дороги, завдаючи чималих незручностей мешканцям району, що є причиною їх частих обурень і скарг.

“Либо перекрывайте грузопоток в Корабельный, либо
люди это сделают сами”. Дороги снова загружены “фурами”

Це питання набуває ще більшої актуальності, якщо враховувати перспективи подальшого розвитку порту «Ольвія», компаній і підприємств Корабельного району та збільшення вантажопотоку до них.

На нараді, яка проходила під головуванням заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи, в обговоренні питання будівництва об’їзної дороги брали участь: голови Вітовської райдержадміністрацій і адміністрації Корабельного району, представники служби автомобільних доріг у Миколаївській області, ТОВ «МСП Ніка-Тера», ТОВ «Термінал-Укрхарчозбутсировина», адміністрації спеціалізованого морського порту Ольвія та ДП «Стивідорна компанія «Ольвія».

В ході засідання було розглянуто декілька варіантів прокладання автодороги, серед яких оптимальним визнано будівництво об’їзної дороги від с. Шевченкове (М14) до с. Галицинове (Т1501).

Наступник кроком у вирішенні питання щодо будівництва об’їзної дороги буде розробка дорожньої карти та детального плану території.

Нагадаємо, ми писали:

Вопрос строительства объездных дорог в Корабельном упирается в землю;

Уже который год проект строительства объездной дороги в Корабельном — «в стадии обсуждения», и только (ВИДЕО);

З різних портів Корабельного зібралися на розширене засідання Ради СМП “Ольвія” задля вирішення інфраструктурних проблем

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Очень правильное решение . Хватит бить дороги в Корабельном и загазовывать район .

  2. ещё б поезд за Балабановкой пустить, или время проезда товарников нормально сделать, а то в час пик всегда на переезде стоишь. к примеру с 7 утра до 9 утра поезда не пускать, вечерняя перевозка уже не так критична

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button