ОбществоПроисшествия

50 шприців з наркотиками везла у кишенях пасажирка авто у Корабельному районі

Завдяки патрульним, на вулицях Миколаєва не з’являться майже 50 шприців з наркотичною речовиною.

9-го березня (близько 9-ї години ранку) під час патрулювання Корабельного району інспектори помітили автівку ВАЗ — 2107, водій якої, повертаючи на вулицю Толстого, не ввімкнув покажчик повороту, як того вимагають ПДР України.

Після зупинки порушника та у процесі спілкування з водієм патрульні звернули увагу на пасажирку автомобілю. Жінка похилого віку помітно нервувала та постійно копирсалась у кишенях жилетки. Поліцейські поцікавились, чи все в неї добре, на що жінка вийшла з автомобіля та почала швидко щось викидати з кишень на землю. Як пізніше з’ясувалося, то були близько 50 обрізаних та запаяних шприців з речовиною бурого кольору, ззовні схожою на наркотичну (опій ацетильований).

Про це повідомили в патрульній поліції Миколаєва.

Патрульні негайно затримали пасажирку разом з водієм. Викликавши слідчо-оперативну групу Корабельного ВП, поліцейські склали на 35-річного водія постанову за ч.2 ст.122 КУпАП «порушення правил користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку» та до приїзду слідчих забезпечили охорону місця події.

 

На даний час 62-річній місцевій мешканці оголошено підозру у вчиненні злочину за ч1. ст.307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» санкція статті «позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років» та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:

У Широкій Балці “пригощають” шприцами з опієм;

На вулиці Толстого миколаївські патрульні вкотре затримали наркомана

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

      1. да просто , приехала вдруг , и сразу шприцы находят, будто нов пврттю привкзла,оч много совпадений

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button