ОбществоПроисшествия

Рятівники витягли з болотяної пастки Daewoo Lanos, що застряг на узбіччі у селі Лимани Вітовського району

Лише за одну добу (9 березня) рятувальники у Миколаївській області тричі витягували автомобілі, які застрягли на грунтовій дорозі.

Так, о 16:16 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що рейсовий автобус «ІКАРУС» сполученням «Миколаїв-Березанка-Вікторівка» (який здійснював перевозку семи осіб), рухаючись грунтовою дорогою, застряг у багнюці. Подія трапилась поблизу с. Лимани Березанського району.

Для надання допомоги прибув черговий караул 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Рятувальники на спеціальному автомобілі відбуксирували транспортний засіб на безпечну ділянку дороги, після чого водій самостійно продовжив рух.

Одразу на цьому ж місці бійці ДСНС витягли з болотяної пастки й мікроавтобус «Мерседес».

Вночі, відділенням місцевої пожежної охорони «Галицинове» за допомогою тросу визволено автівку марки Daewoo Lanos, що застрягла на узбіччі грунтової дороги в с. Лимани Вітовського району області.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Нагадаємо, ми писали:
“Дорога – ад. Яма на яме, которая и так в яме. Кошмар просто”, – николаевцы о дороге в Лиманах (Видео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Господа- паны, только телега с волами сможет проехать по дорогам Украины, а вертолеты для жидов и пиндосов истинных хозяев колонии.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button