ОбществоПроисшествия

Максим Діденко з Корабельного за керування авто у п'яному стані - оштрафований та позбавлений водійських прав на рік

01.03.2018 року в Корабельному районному суді міста Миколаєва суддя Олексій Непша прийняв постанову
за матеріалами справи про адмінправопорушення, в якій Максим Діденко, що мешкає на вул. Толстого у мікрорайоні Широка Балка, було звинувачено в управлінні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Розглядаючи справу, суд встановив, що 12.01.2018 р.
(близько 01:10) Максим Діденко, керуючи автомобілем марки «Ореl Каdеtt», рухався в стані алкогольного сп’яніння по Корабельному району (по вулиці Знаменській).

[do_widget id=text-16]

 

Як стверждують у суді, про дату та місце розгляду справи Максим Діденко був сповіщений належним чином — шляхом надіслання судової повістки за місцем проживання, зазначеним в протоколі про адміністративне правопорушення. Проте в судове засідання, призначене на 01.03.2018 р. він не з’явився, про причини свого неприбуття не повідомив.

Провина обвинуваченого підтверджується, зокрема: протоколом про адміністративне правопорушення серії БР № 087959 від 12 січня 2018 року, висновком медичного обстеження № 63 від 12 січня 2018 року Миколаївського ОНД, письмовими поясненнями свідків від 12 січня 2018 року, довідками з Управління патрульної поліції в Миколаївській області, відео-зйомкою, копією акту медичного огляду…

«Вивчивши матеріали справи та надавши оцінку представленим доказам, суддя находить доведеною вину правопорушника у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП… — йдеться у постанові Корабельного районного суду.

Розглядаючи цю справу, суд ухвалив:

«Обвинуваченого визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200 гривень, який перерахувати в державний бюджет, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Стягнути з обвинуваченного судовий збір у розмірі 352,40 гривень в бюджет Корабельного району».

Нагадаємо, ми писали: “Кому-то еще горе принесет”. Корабельный райсуд отказал в пересмотре дела водителя, пьяным сбившего парня насмерть (Видео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. От это статья внатуре мощная
    Мощнейшая статья
    Обогатил государство и будет теперь год без прав ездить

  2. А сколько таких людей если с них взять нечего и штраф не платят
    Есть такие что и в рассрочку платят
    Но почти все ездят без прав штраф то 510 грн всего
    Но закон суров :)
    Если остановили дальше только с водителем можно ехать

  3. И вообще в день таких судов 10 грн и год лишения сотни проходят даже повестки людям не шлют
    Что придёшь на суд что не придёшь ничего не меняет

  4. Корабелов Инфо, вы лучше называйте имена организаторов разбойных нападений в корабельном, и показывайте их лица... это конечно хорошо что вы его осветили перед людьми, но не то... не то

  5. Я конечно противник пьяных водителей, вот только почему именно этот Максим Диденко был так освещён во всех подробностях, у автора статьи с ним давнишние счёты?

    1. Потому что он Диденко- хохол, вот если бы он был Гройсман или Шнидерман, тут все было бы по другому, ну вы в курсе кому принадлежит Украина уже 23 года.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button