Происшествия

Учень пошкодив двері ліфта і вікно житлового будинку в Корабельному районі, але уникнув покарання у суді

Учень ІІ курсу Вищого професіонального училища суднобудування (ВПУС) № 1, розташованого у Корабельному районі, Денис Кузьменко, знаходячись 29 листопада 2017 р. (приблизно о 20:30) в громадському місці за адресою: місто Миколаїв, вулиця Айвазовського, 7, пошкодив майно у вказаному будинку, а саме: скло віконної рами та двері ліфтової шахти, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ст.173 КУпАП («Дрібне хуліганство»).

02.03.2018 року в Корабельному районному суді міста Миколаєва суддя Олексій Непша прийняв постанову
у справі про вищезазначене правопорушення.

Як вбачається з матеріалів справи, описані події мали місце і було складено протокол про адміністративне правопорушення саме 29.11.2017 р., проте на розгляд до суду цей протокол надійшов 16.01.2018 року, отже, на момент розгляду справи та прийняття рішення сплив передбачений ст.38 ч.2 КУпроАП строк накладення адміністративного стягнення, в зв’язку з чим провадження відносно обвинуваченого підлягає закриттю на підставі п.7 ст.247 КУпАП, що і було зроблено.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: Учень ВПУС у Корабельному районі викрав телефон та представ за це перед судом

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. такого долбодятла нельзя публично выпороть розгами? с такого нормального человека уже не получится

  2. Не одобряю. НО! В СССР, так ненавистном местными гиднюками, был очень доступен спорт всех видов, были пионеры- комсомольцы с положительными принципами, а сейчас кому эти дети нужны? Родители впахивают на кусок хлеба от зари до зари, а подростки попадают под воздействие нарко- и алко- торгашей, фашистских организаций и другой нечисти. Это один из видов геноцида.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button