Общество

Мешканці Корабельного району вшанували пам'ять Великого Кобзаря (ВІДЕО)

З початком весни українці традиційно вшановують видатного поета Тараса Шевченка, що й сьогодні залишається чи не найбільшим натхненником державотворення в Україні.

«Шевченковий «Кобзар» не втрачає своєї актуальності, ця книга є книгою № 1 в українській культурі», — розповідають на сайті бібліотеки № 18 для дорослих (розташованої по пр. Корабелів, 12), залучаючи миколаївців до соціокультурної акції «Шевченко відкритий світові»:

«Прийдіть до бібліотеки з 3 по 10 березня та прочитайте найулюбленіші рядки з «Кобзаря». Акція вже розпочалася».

До речі, бібліотека запрошує до перегляду та прослуховування вже прочитаних у закладі творів Шевченка у виконанні Сергія Володимировича Глушка:

«І золотої й дорогої»:

«Якби ви знали, паничі»:

Сьогодні, 9 березня, у День народження Т.Г. Шевченка, представники Ольжичевої родини (учні та вчителі Миколаївської школи № 1 ім. О. Ольжича) вшанували пам’ять Великого Кобзаря, поклавши квіти до пам’ятника відомому борцю за свободу українців.

Фотографії цього зворушливого моменту опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі facebook вчителька ЗОШ № 1 Антоніна Шпаченко:

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали: У бібліотеці для дітей в Корабельному районі міста Миколаєва відбулося літературно-мистецьке свято «Уклін та шана Кобзарю»

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Не многие хотят ехать так далеко , аж на сухой фонтан .

    А вообще идея классная читать стихи Кобзаря .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button