ОбществоПроисшествия

Одружений, має діточок... Токаря-розбійника, що бив та грабував жінок у Корабельному районі, взято на час слідства під арешт

Серійний рецидивіст, який бив та грабував жінок у Корабельному районі, щойно вони заходили у під’їзд будинку, — 41-річний місцевий мешканець, що працює (без офіційного працевлаштування) токарем у ТОВ «Юг-елеватор», одружений, має на утриманні двох малолітніх дітей, раніше тричі судимий.

3 березня у Корабельному районному суді міста Миколаєва розглядалося клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою до вищевказаного підозрюваного.

Слідчий звернувся із відповідним клопотанням в рамках досудового розслідування кримінального правопорушення, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 01 лютого 2018 року за № 12018150050000227.

Як слідує з повідомлення про підозру від 02 березня 2018 року, 31 січня 2018 року (в період з 19:00 год. до 19:30 год.) підозрюваний, перебуваючи біля будинку № 7-А по вул.Олега Ольжича в м. Миколаєві, побачив раніше йому незнайому жінку, яка заходила до підїзду вказаного будинку, тримаючи в руці сумки. Керуючись раптово виниклим корисливим умислом, підозрюваний наздогнав жертву у підїзді та завдав жінці не менше трьох ударів в область голови та обличчя, чим спричинив останній тілесні ушкодження у виді забитої рани лівої тім’яно-виличної області, синців спинки носа і гілки нижньої щелепи справа (які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що потягли за собою короткочасний розлад здоров’я). Після цього чоловік заволодів майном потерпілої на загальну суму 17 600 грн. (зокрема, жіночою сумкою, мобільним телефоном «Samsung Galaxy S6 Edge», гаманцем з грошима у сумі 600 грн.).

В обґрунтування клопотання слідчий зазначає, що чоловік підозрюється у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення, на даний час останньому повідомлено про підозру у вчиненні ще трьох епізодів грабежу, які найближчим часом будуть об’єднані з провадженням по розбою в одне, офіційно не працевлаштований, раніше неодноразово судимий, що свідчить про можливість підозрюваного вчинити інше кримінальне правопорушення; знайомий з окремими свідками, відтак, може здійснювати на них вплив; може знищити чи сховати речі, що мають значення для досудового розслідування, оскільки не всі викрадені речі були відшукані.

Підозрюваний та його захисник заперечували проти задоволення клопотання з мотивів як необґрунтованості підозри, так і недоведеності всіх ризиків (крім ризику вчинити нове кримінальне правопорушення), і вважали за необхідне обрати розбійнику більш мякий запобіжний захід у виді домашнього арешту.

[do_widget id=text-16]

 

Заслухавши пояснення осіб, які брали участь у судовому розгляді, дослідивши письмові докази, додані до клопотання, слідчий суддя Олекій Непша ухвалив:

«Застосувати до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою у Миколаївському слідчому ізоляторі на строк шістдесят днів — до 29 квітня 2018 року включно».

Саме такий срок (два місяці) передбачено попередньо для проведення досудового слідства по справі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. хреновый токарь а мог бы точить всякие деталюшки и зарабатывать нормальные деньги

  2. Тяжко заробиш та солодко з' iси.Що не зароблене своiм трудом випадком випаде.Це стосуеться всих хто мало вкрав i хто багато,хто не заплатив людинi за його труд i хто недодав зарплату i навiть здачу.Це все -нажива на людях.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button