Происшествия

У Корабельному районі чоловік поранив таксиста, намагаючись заволодіти його автомобілем

До Корабельного відділу поліції надійшло повідомлення від 36-річного чоловіка про те, що невідомий завдав йому ножових поранень та намагався відібрати автомобіль «Opel Astra».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що потерпілий працює водієм таксі та, отримавши замовлення, приїхав на виклик. Клієнт чекав його по пр. Богоявленському.

Проїхавши декілька кілометрів, пасажир зненацька дістав ніж, наказав водієві зупинитись, віддати ключі від машини та наявні грошові кошти. Неочікувано для нападника чоловік вчинив опір та схопився за ніж, щоб відібрати його. У боротьбі таксист отримав поранення руки, а нападник втік, прихоповши із собою 200 грн.

Вжитими оперативними заходами впродовж кількох годин поліцеські Корабельного відділу поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний раніше судимий за тяжкі злочини місцевий мешканець. Нападник був затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчими проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.1 ст. 187 КК України «Розбій», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волів на строк від трьох до семи років.

За узгодженям із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Преступник, захвативший полицейский «Приус», подорвал себя гранатой на трассе под Николаевом

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. таксисты в погоне за рублем не смотрят кого к себе в машину садят....по фиг кто сел, главное бабки

    1. Олег : - ( таксисты в погоне за рублем ....)

      Это у тебя в России погоня за рублем , у нас за гривней .

  2. Плохо что такие есть пассажиры но хорошо что за нож схватил мог и бы пырнуть негодяй

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button