Общество

«Мрії збуваються!» Ліцеїсти в Корабельному районі приймають волонтера з Іорданії, на візит якого чекали цілий рік

«Коли дійсно чогось бажаєш, то воно неодмінно здійсниться!» – не просто гарна цитата, а діюче гасло, в якому учні і вчителі Миколаївського економічного ліцею №1 переконалися вже не в перший раз.

«Рік назад наша творча заявка на участь у проекті  “GoCamp-2017” виборола право приймати іноземного волонтера, посівши одне з перших місць серед 611 інших шкіл з усієї України, але на почесного гостя довелось чекати не три місяці, а дванадцять, і як виявилось, воно того було варте!», — повідомила адміністрація ліцею до редакції «Корабелів.Інфо».

Так, 26.02.2018 р. заклад зустрів волонтера з Іорданії
Ала Асаді в рамках програми «GoCamp After School”.

«Три тижні Ала співпрацюватиме з учнями ліцею у різноманітних заходах, ламаючи мовний бар’єр, розширюючи кругозір дітей, закликаючи їх до нових звершень над собою.

В день приїзду гостя група ліцеїстів підготувала сценарій зустрічі, і тому, зібравшись всі разом у сімейному колі, ми вітали Ала з прибуттям в Україну, до Миколаєва, до нашого закладу; директор ліцею, Шалар Лариса Володимирівна, виступила з мотивуючими словами до учнів та теплим звертанням до волонтера; ми всі перебували у піднесеному настрої, співаючи пісню про щастя; ми знайомились із Йорданією з розповіді Ала, а також випробовували його у вікторині «Чи готовий ти три тижні жити в Миколаєві?», на запитання якої наш іноземний друг блискуче давав відповіді, наче він місцевий житель.

Приємно відмітити те, що учні з великим захватом відреагували на такі зміни в начальному процесі, що на перерві вони спокійно можуть підсісти до Ала у їдальні і почати говорити, не боячись граматичних або фонетичних помилок, що завдання на випередження для творчих зустрічей з волонтером, які заплановані на подальші дні, вони сприйняли з ентузіазмом, а не супротивом, хоча це є додатковим навантаженням до шкільної програми.

Ми сподіваємося, що співпраця з нашим послом у світ англомовного спілкування, буде плідною та цікавою, адже Ukraine Goes Global!

Миколаївський економічний ліцей №1 висловлює подяку команді громадській організації GoGlobal, яка є своєрідним рушійним поштовхом для революції в освітньому середовищі», — йдеться у повідомленні.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Нет Пророка в своём отечестве... За чей счёт трёхнедельный банкет у иорданского пророка?

    1. 1345678 : -( И интересно, у кого он будет жить? за чей счет питаться??)

      Мне например не интересно . Не считайте чужие деньги .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button