Общество

Країну мрій під назвою "Галактика Зорецвіт" подарували школярі Корабельного району своїм матусям (ВІДЕО)

«Земля зітхає ледве чутно
І прокидається від сну…
І березень дарує чудо
Розпочинаючи весну!
Це чудо — в усмішках чарівних,
У морі квітів навкруги,
Ми вас вітаємо, царівни,
Найкращі, милі, дорогі!»

«А вже весна, а вже красна» — так називалось родинне свято, яке було присвячене Міжнародному жіночому Дню 8 Березня та відбулося у Бібліотеці для дітей № 8 (у Корабельному районі міста Миколаєва). На свято завітали читачі закладу, учні 4-А класу школи №1 разом зі своїми батьками та вчителькою Наталією Анатоліївною Чернегою.

Про це повідомила провідний бібліотекар Бібліотеки для бітей №8 Лілія Полковниченко.

«Учні подарували всім країну дитячіх мрій під назвою «Галактика Зорецвіт», підготувавши концертну програму, на якій діти показали свої чудові таланти. Зачаровуючий бальний танець, сучасні танці дівчаток, неперевершена Марія Новосьолова із піснею «Весна», балет, приголомшливий дует на англійській мові… Хлопчики дарували чудові вірші та пісню «Колискову», показали свої спортивні здібності з боксу, карате та фехтування, всі разом заспівали пісню «Васелечки», а також — фортопіано та зворушлива мелодія на саксофоні», — йдеться у повідомленні.

«Своїм дорогим матусям хлопчики та дівчата дарували на святі тепло своїх долоньок та весняного метелика, зробленого своїми руками на майстер-класі, що проходив у Бібліотеці для дітей №8 напередодні Міжнародного жіночого Дня 8 Березня», — розповіла Лілія Полковниченко.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button