Общество

"Найкращих жінок Корабельного району" нагородили та привітали з 8 Березня

«Напередодні 8 Березня в малій залі адміністрації Корабельного району відбулося нагородження найкращих жінок району почесними грамотами голови адміністрації за плідну громадську діяльність, особистий внесок у розвиток дітей, молоді та з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня», — повідомляє  адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради.

Читайте також:
Сотрудниц Стивидорной компании “Ольвия” поздравили с женским праздником в театре, вручив ценные подарки от профсоюза

Нагороджуваних привітав заступник голови адміністрації району Валентин Красножон.

А в палаці культури «Корабельний» відбувся святковий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню, за участі керівництва району, трудових колективів, організацій, установ, підприємств району, матерів-героїнь, учителів та вихователів навчальних і дошкільних закладів, бібліотекарів.

З вітальним словом виступив знов таки заступник голови райадміністрації Валентин Красножон, який подякував жінкам району за їх самовіддану працю, їх велике материнство, відданість, ніжність і добро, яке було, є і буде вічним на землі. Побажав найкращій половині людства квітучої молодості, любові рідних та близьких, безмежного шанування від оточуючих.

«Прекрасних дам, гостей урочистостей, вітали артисти Миколаївського Академічного художнього російського драматичного театру та запропонували для перегляду виставу «Скамейка». Своїм запалом вони створили атмосферу радості, весняної піднесеності…» — йдеться у повідомленні адміністрації Корабельного району.

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Самых заслуженных, а ещё номенклатурных из прошлой жизни. Строим новое общество

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button