Происшествия

"Підкорялись беззаперечно": підлітками, що втопили миколаївця після зйомки інтимного відео з ним, керував серійний вбивця-в’язень

За підозрою у вбивстві миколаївця поліцейські затримали трьох підлітків, діями яких керував серійний вбивця-в’язень.

За наказом 44-річного довічно ув’язненого неповнолітні втопили потерпілого у ванній кімнаті після фільмування інтимного відео.

Из-за сексуальной ориентации: в Николаеве
трое несовершеннолетних луганчан
утопили в ванне мужчину

5 березня у ванній кімнаті квартири в Інгульському районі м. Миколаєва виявлено тіло 39-річного господаря. За висновком експертів, чоловік був утоплений.

На розкриття цього злочину були задіяні співробітники Інгульського відділу поліції, оперативники управління карного розшуку миколаївського главку та слідчі Головного управління. Поліцейські розшукали осіб, причетних до вбивства, у той же день, встановивши їх в результаті здійснення ряду оперативних заходів.

Троє мешканців Луганської області, один 16-ти та двоє 17-ти років, були затримані слідчими у порядку ст. 208 КПК України.

Встановлено, що підлітки приїхали до Миколаєва ще декілька місяців тому. З їхньої розповіді – на навчання, а насправді ж ховались в орендованій квартирі від органів слідства після вчинення групового вбивства та зґвалтування чоловіка на Луганщині.

Підтримуючи постійний зв’язок із в’язнем, засудженим до довічного позбавлення волі за скоєння низки вбивств та зґвалтувань, юнаки періодично отримували від так званого «куратора» різні завдання.

Наставникові підлітки підкорялись беззаперечно, та виконували його задачі за будь-якої ціни.

Спочатку потрібно було підшукати в мережі інтернет жертву, розпочати спілкування, а потім домовитись про зустріч, відзняти на відео групові втіхи та відправити замовнику.

У цьому випадку постраждалий мав нетрадиційні інтимні вподобання, тому для пошуку однодумців був зареєстрований на спеціальному сайті. Довго вмовляти чоловіка, аби він погодився на делікатні пропозиції співрозмовників, не довелось.

В день вбивства миколаївець очікував на візит юнаків у себе вдома. Там події розгорнулись несподівано для господаря: неповнолітні роздягли домовласника, зняли одяг і з себе й почали, імітуючи непристойні дії, усе фільмувати та погрожувати розголосом.

А потім куратор з в’язниці наказав їм вбити жертву. Для цього підлітки наповнили ванну водою та втопили чоловіка, після чого з квартири забрали техніку господаря, його банківську картку, з якої зняли сім тисяч гривень, та пішли. Та невдовзі їх затримали оперативники. Награбоване разом із іншими речовими доказами правоохоронці вилучили.

Наразі з куратором зловмисників, який відбуває покарання у в’язниці на Дніпропетровщині, працюють правоохоронці.

Усім неповнолітнім мешканцям Луганщини повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 12 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ч. 4 ст. 187 «Розбій» КК України, санкції яких передбачають покарання аж до довічного позбавлення волі.

Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів не тільки на території Луганської та Миколаївської областей, а й інших регіонів. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

  1. Они запетушили героя АТО (см.Преступности нет).Кошмар.Зато поедет в Европу на гейпарад.Слава Украине!

  2. В петушарню пускай сниматься на видео как их там тра*ают и пришлют куратору беспредельщики. На пж и короткий розговор. Раз смертной казни нет без права на свободу

  3. да болие интересне как он сними связь держал, и как вообще они начали общаться с тем зеком?

  4. отрезать им хуи, заставить сожрать, после посадить на пожизненное без права на опеляцию

    1. Лучше бы для таких уродов смертную казнь ввели - на пожизненном сидят на наши налоги и ни за что не переживают!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button