Происшествия

Мешканець Корабельного району так побив свою матір, що старенька після цього померла в лікарні

6 березня з лікарні до Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що у медичному закладі померла пацієнтка.

Лікарі госпіталізували стареньку, оскільки та скаржилася на сильний головний біль. Однак учора вранці потерпіла померла в лікарні. Після проведення судово-медичної експертизи було встановлено, що смерть настала від отриманих тілесних ушкоджень в область голови.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Миколаївській області.

Поліцейські Корабельного райвідділу з’ясували, що ще 24 лютого 87-річна жінка була госпіталізована з місця свого мешкання за викликом сина. Під час оперативних заходів правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний її 59-річний син, який через надмірне вживання алкогольних напоїв вчинив з нею сварку та наніс декілька ударів в область голови. Коли потерпіла втратила свідомість, зловмисник викликав лікарів швидкої допомоги, які й доставили її до лікарні.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим відділенням Корабельного відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За узгодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення злочинцю про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали:
Во время пьяной ссоры молодая женщина в Николаеве зарезала своего возлюбленного

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Ханыги за*бали напьются и злость на стареньких матерях проявляют а к сильному слабо подойти. Самое страшное если в нём хоть что то осталось человеческого в сердце хотя навряд ли. Это должно будет его преследовать до конца дней. Призрак матери перед глазами. Не знаю как можно с этим жить. Он походу просто галимый алкаш уже не раз побывавший походу не встоль отдалённых местах что ему уже кругло по х. Я б ему посоветовал лишь скрыться лезвием или петлёй. Нет ничего страшнее чем убийство родной матери, и не важно хотел он этого или нет. Видел же перед собой без защитную старенькую матерь, какого хуй* тебя понесло на неё руки распускать ничтожество ты после такого презримое. Надеюсь на лагере тебе зачтёться побухаеш ты там. Да вообще таких нужно просто приговаривать к расстрелу. Понты на них деньги тратить на содержание.

    1. А почему вы решили что он сиженый? У порядочных арестантов мать святое! Он офицер . Это тоже не шаблон. Царства небесного бабе Клаве. Она его до последнего выгораживала.

  2. А кто сказал что все знаки порядочные, есть обиженные, к примеру беспредельщики и злостные алкаши а есть люди чтющие понятие не отрицаю. Но он точно не с той полки

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button