Общество

Тепло маленьких долоньок: школярі Корабельного району зробили власноруч метеликів для своїх матусь

«Весна-красна до нас іде
І за собою всіх веде!
А Березень спиняється
І з усіма вітається!»

На протязі тижня у Бібліотеці для дітей №8 у Корабельному районі міста Миколаєва проходили майстер-класи по виготовленню подарунків до Міжнародного жіночого дня 8 Березня для найріднішої в світі людини – мами.

Про це редакції сайту “Корабелів.Інфо” повідомила провідний бібліотекар закладу Лілія Полковниченко, яка організувала та провела святкові майстер-класи.

На них побували учні шкіл Корабельного району, а саме МЗОШ № 1: 4-«А» класу (вчитель — Чернега Наталія Анатоліївна), 3-«А» (вчитель — Радул Ольга Вікторівна), 2-«Г» (вчитель — Яблонська Тетяна Дмитрівна), МЗОШ № 54: 3-«Г» класу (вчитель — Пахолок Галина Миколаївна).

Дітям дуже сподобалась цікава притча про двох мудреців.

«Що в мене в руках, живе чи мертве?» — запитав один з мудреців, тримаючи в руках маленького метелика. На що другий відповів: «Все в твоїх руках!»

Розтисни долоньки, і живий метелик полетить і буде радіти життю, як радіє вся природа, просинаючись від зимового сну.

Свої долоньки та маленького весняного метелика, зробленого з кольорового паперу, що символізує все живе, що пробуджується і ожива на весні, та тепло своїх маленьких долоньок подарують учні своїм матусям на святкових заходах, які будуть проходити теж у бібліотеці.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, ми писали про Свято Стрітення та Українські Масниці у бібліотеці для дітей №8 (Відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button