Общество

Про весняний призов та відповідальність за ухилення від служби - Корабельний РВК

5 березня 2018 року у малій залі адміністрації Корабельного району відбувся брифінг за участю представників Корабельного районного військового комісаріату з питання призову громадян України на строкову військову службу у квітні – травні 2018 року, на якому були присутні представники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів та адміністрації району.

Про це повідомляє Корабельний районний військовий комісаріат.

Вступне слово взяв військовий комісар Корабельного райвійськкомату, полковник В.В. Бачков, який зауважив, що з 1 березня 2018 року набрав чинності пункт 1 статті 3 Указу Президента України “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році” від 15.02.2018 № 33/2018 щодо призову громадян України на строкову військову службу у квітні – травні 2018 року.

Основним завданням під час проведення чергового призову, як і раніше, є недопущення зниження якісної характеристики призовного ресурсу, який направляється для комплектування військ (сил). Розподіл та призначення призовників здійснюється пропорційно із урахуванням потреби і наявності призовних ресурсів, як для Збройних Сил України, так і для інших військових формувань.

Призвані військовослужбовці строкової військової служби до участі в АТО не залучаються.

Далі продовжив виступ тимчасово виконуючий обов’язки заступника військового комісара – начальника відділення комплектування, старший лейтенант Є.В. Фатєєв, який зосередив увагу на таких питаннях, як організація проведення призову на строкову військову службу, дії призовника, коли він отримує повістку, відповідальність за порушення правил військового обліку, категорії громадян, які не підлягають призову, соціальні гарантії призовників.

«За більш детальною інформацію та роз’ясненнями щодо проведення призову на строкову військову службу пропонуємо звертатися до корабельного районного військового комісаріату за адресою: пр. Богоявленський, 309«, — йдеться у повідомленні РВК.

Нагадаємо, ми писали:
Даже без повестки: Закон обязывает мужчин призывного возраста явиться в военкомат

[do_widget id=text-16]

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

10 комментариев

    1. Ты поступил нехорошо. А кто маетки Пети -Мальдивского будет защищать. Опомнись. Вернись..

      1. Как кто? Шурик, васыль, лохинов- разве они не патриоты? Наверное уже с вещмешками на Новострой в очереди стоят.

  1. *на Новостройной. Кстати, кто был против поздравления с 23 февраля, поздравляю с 8 марта!)))

  2. (олег) потерпи. не долго им осталось грабить народ.я уверен что до 2019 года они столько зла принесут.что даже и (логиновы) поймут. кому они помогли прийти к власти.

  3. Да, ребят, уклоняйтесь без сожаления.
    Эта страна к вам явно не лицом повёрнута.
    Если та же Португалия повернулась лицом к людям и лечит алко- и наркозависимых плюс предлагает им рабочие места плюс компенсацию их работодателю плюс не преследует пациента (т.е. та же опиомания у них медицинская проблема, но никак не криминальная),
    то в Португалии можно пойти навстречу этой стране. Португалии, но не Украине.
    Лучше скрывайтесь или эмигрируйте.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button