Спорт

Переможний лютий: боксери з Корабельного району вдало закінчили зиму

«Срібло, бронза і численні перші місця: миколаївські спортсмени вдало закінчили зиму», — повідомив до редакції інтернет-видання «Корабелів.Інфо» тренер боксерів Віталій Бакалець.

Перші змагання відбулися у Рівному 6 — 7 лютого. На Чемпіонат України з боксу серед жінок, молоді, юніорів та дівчат поїхало четверо дівчат від Миколаївської області, троє з них — вихованці тренера Віталія Бакальця. Ірина Рядченко, Оксана Ждовану та Діана Мартинюк провели достойно бої, щоправда нагороду здобула лише Оксана — вона привезло додому «бронзу».

Наступним був чемпіонат України з боксу серед школярів у місті Бердянськ, куди поїхали дев’ятеро миколаївських спортсменів, із них з Корабельного району — Артур Алфімов (вагова категорія до 46 кг), Владислав Калашников (до 50 кг) та Максим Катеринич (до 68 кг). Усі тренуються у Віталія Бакальця.

“Ці змагання були непростими, скільки всі суперники — дуже достойні. Я задоволений боєм Влада, який, хоч і програв, але вистояв усі три раунди. І вистояв проти фіналіста чемпіоната України. Це той випадок, коли поразка проти сильного суперника має більше значення, між перемога над слабким”, — розповів тренер.

А найкращий результат додому привіз Максим Катеринич. Спочатку боксер блискавично вийшов у фінал, відправивши у нокаут свого суперника Євгенія Прудіуса із Черкаської області. У боротьбі “золото” Максим поступився Тимофію Крупко із Чернігівської області і став срібним призером змагань.

«Максим потрапив у групу запасу — тобто шанси поїхати на чемпіонат Європи у нього все ще великі. Це були його кращі змагання, він показав, що справжній боєць”, — прокоментував виступи юного боксера Віталій Бакалець.

Наприкінці ж лютого боксери із Корабельного району взяли участь у чемпіонаті Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву-6. Серед майже вісімдесяти учасників, 18 — наші спортсмени. Перші місця отримали Самойленко Євгеній, Мельник Роман, Гавриш Віктор, Сук Андрій, Петренко Микола, Філімонов Віктор та Микулич Антон. “Срібло” — у Зінкевича Максима, Петричко Артура, Кліменкова Максима та Каплі Віктора.

Ще один чемпіон, якого тренує Віталій Бакалець, — чемпіон Європи Дмитро Бенюх — тільки-но повернувся із зборів, які проходили в Івано-Франківській області. На боксера тепер чекають змагання у Болгарії.

Загагом, як відмічає тренер Віталій Бакалець, місяць був дуже продуктивним для всіх його вихованців. Далі — ще більше планів. Адже основні змагання і медалі — ще попереду.

[do_widget id=text-16]

 

Нагадаємо, раніше ми писали: Боксери з Корабельного району – знову кращі: школярі-спортсмени вибороли путівки на Чемпіонат України

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button